Leontina Vukomanović povukla se prethodnih godina sa javne scene i posvetila radu sa decom, a sada je za Alo! iskreno progovorila o danima kada je njena muzička karijera bila na vrhuncu.

Pevačica je priznala da je tokom bavljenja pevanjem na odeću davala ogroman novac. 

-Ranije sam bila spremna da odvojim ogromne sume novca na kreacije koje mi se dopadnu. Bankrotirala sam zbog tih svojih želja. Zaista nisam žalila novac na odeću koja mi se dopadne. Kada je u pitanju domaća moda, nisam pitala koliko nešto košta- rekla je pevačica koja je potom priznala da je svetski brendovi nikada nisu privačili.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leonessa Eric (@leontina012)

-Nikada me nisu interesovale svetske marke, nisam se ložila na brendirane stvari. Uvek sam pratila domaće dizajnere i uživala sam u tome da nosim unikatnu odeću. Pored toga, dosta novca sam davala i na brendiranu obuću– priznala je Leontina.

Ona je istakla da sada drugačije živi.

-Otkako sam se povukla sa javne scene hodam u espadrilama jer su udobne i mogu da pređem čitav grad u njima. Bitno mi je da je odeća koju nosim udobna i više ne trošim puno novca na garderobu- rekla nam je pevačica, koja je potom otkrila da sa nestrpljenjem iščekuje novu sezonu „Pinkovih zvezdica“ u čijem je žiriju.

-Jedva čekam da počne nova sezona, jako mi nedostaje takmičenje. Konstantno radim sa decom, ali u mom horu oni pevaju pesmice za svoj uzrast, a deca koja se takmiče u „Pinkovim zvezdicama“ pevaju pop muziku koja mene zapravo pokreće. U poslednje vreme dosta radim, a kada ne radim ja čuvam dete, kod mene nema treće opcije- zaključila je ona za Alo!.

Sara i Nata: Greh je negirati ljubav