Tanja Savić prisetila se početaka karijere i prvog pijanstva. Ona je otkrila da se za svoje punoletstvo toliko napila, da je čak išla u crkvu.

Kako pevačica prepričava, ona za 18. rođendan nije napravila gala žurku za najbliže onako kako dolikuje jer je već u to vreme uveliko radila i nastupala. Ipak, želela je da prvi put proba alkohol.  Kako je tad radila u Bosni, na nastupu je uzgred i slavila, pa su je, priznaje, spucale emocije jer nije bila s porodicom i društvom.

Pošto joj se sve skupilo, utehu je tražila u alkoholu, što nije bila dobra odluka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private)

– Sećam se svog 18. rođendana. On nije bio kao sva punoletstva mojih drugara. Ja sam radila tad u Bosni, tako da sam ga sa svojim bendom proslavila. Tada sam prvi put probala alkohol. Stvarno! Možda sam malo preterala tad, pa mi se zgadio alkohol za ceo život. Čim sam popila jednu čašu, ja sam se napila! I tako čaša za čašom… Nikakva sam bila, stvarno. Ubila sam se kao majka. Nikako to nije za mene. Ja alkohol sada ne podnosim. Bolela me je glava i povraćala sam. Izveli su me ispred da uhvatim vazduh i dođem sebi. Rastajala sam se od duše. Govorila sam da više nikada neću da omirišem piće, a ne da popijem. Išla sam u crkvu da se zakunem da se više nikad neću tako opijati – ispričala je Tanja posle toliko godina od punoletstva.