Aca Lukas  nedavno je sa ćerkom Viktorijom i bivšom suprugom Sonjom Vuksanović bio na Crnogorskom primorju. Sada je pevač otkrio u kakvim je odnosima sa bivšom ženom.

– Ne znam dokle ćete mi postavljati pitanja za Sonju, do kraja života je li? Nismo se svađali, a nismo se ni mirili – rekao je Lukas pomalo nervozno.

– Ne razlikujem poslovan i privatan život. Nisam zaljubljen, ali ponekad mi fali ljubav. Dve stvari ne idu zajedno, nekad mi fali ljubav, a nekada samoća. Ne može jedno i drugo zajedno. Ljubavi imam mnogo u porodici, imam četvoro dece.

Pevač je nedavno proslavio rođendan ćerke Viktorije, za koju su tada spremili specijalno iznenađenje.

-Bilo je lepo, njeno društvo, nije nas bilo puno. Proslavili smo na mestu gde ona trenira, tamo je non stop. Svi smo se zajedno dogovorili za poklon, znamo da voli konje i došlo je vreme da joj kupimo konja. Za sada želi time da se bavi u životu – rekao je Lukas.

Pevač će za nekoliko meseci dobiti drugo unuče, s obzirom na to da njegov sin Lazar čeka dečaka sa suprugom Anom:

– Lep je osećaj, ne znam kako da ga opišem, ne mogu da pravim razliku, videćemo kada se dečak rodi. Sve je super sada. Unuku nisam razmazio.

Serija o Lukasovom životu još uvek nije počela sa snimanjem, ali se sve pripreme polako privode kraju. Iako je pevača prvobitno trebalo da igra Marko Janketić, pred malim ekranima će se naći Mladen Sovilj.

– Nije još počelo snimanje, da, prezadovoljan sam odabirom glumaca. Mladen i ja se znamo, nije me pitao za savet, verovatno će mi se obratiti za asistenciju kada počne snimanje. On je glumac, bavi se time, to je njegov posao. Gledao sam ga u pojedinim filmovima, odličan je. Pratim našu scenu i ne mogu da kažem da se razumem u to, ali smo napravili super izbor – objasnio je Lukas, koji će se sa beogradskom publikom susreti prvo u Areni za njegov rođendan 3. novembra, a potom i na Marakani sledeće godine u junu.

– Jednom sam je napunio, nadam se da ću opet. Mi smo uvek spremni. Uvek očekujem da će biti puno – rekao je Aca, koji je svestan svog uspeha i bogate karijere.

– Mogu da živim do kraja života i bez ijedne moje pesme. Šalim se malo, mogu naravno i od njih, dosta sam toga napravio u životu da mogu. Baviću se ovim poslom sve dok publika to bude želela – zaključio je Lukas.

Razumem Mariju, ja sam razbio šoferku

Nedavno se Marija Šerifović našla u centru pažnje kada je udarala jedan automobil na putu, a potom i povredila ruku. Sada joj je utehu pružio kolega, koji kaže da se i njemu to dešavalo.

– Koliko sam ja puta udario u auto, iznerviram se, sigurno se i ona iznervirala. Bolje u auto nego u nekog čoveka. Ja sam slomio šoferšajbnu, ne znam ni sam zašto – rekao je Lukas za Blic.

Bojana blista u venčanici