Adil Maskutović odlučio je da batali mikrofon i da se posveti građevini.

Život koji je radikalno izmenjen posledicama koronavirusa uticao je i na estradne poslenike koji su se potrudili da  nađu još neki izvor prihoda.

Na dugačkom spisku onih koji su pored šou-biznisa dodali još jedno zanimanje nalazi se i pop-folk zvezda Adil Maksutović.

Adilu je zaista stalo da na tržište nekretnina stavi kvalitetne životne prostore, a da cena kvadrata koju još nije odredio odgovara onome što nudi. Nedavno je imao i mali zastoj u radovima jer se cenkao s uvoznikom najkvalitetnijeg stakla za prozore i terase. On nije hteo da plati puni iznos. Smatrao je da, ako ništa drugo, bar za količinu koju naručuje treba da dobije popust. Pregovori su trajali nekoliko nedelja, jer Adil nije hteo da se odrekne uvoznog stakla. Na kraju je i  isterao svoje – ispričao nam je izvor.

– Iako nema problem s hitovima i nastupima, bez obzira što izbegava medije, globalna situacija inspirisala je Adila da svoj zarađeni novac uloži i u biznis. Dugo je razmišljao čime bi mogao da se bavi, a onda je rešio da uplovi u investitorske vode. Odlučio je da gradi ekskluzivni kompleks stanova u konceptu sve popularnijih pametnih zgrada.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adil Maksutović (@adilmaksutovic)

 Zgrade imaju i prateće sadržaje kao što su garaže, prostor za teretanu, SPA, zelenu oazu, kao i specijalno osmišljen prostor za decu. Kreirani su isključivo za buduće stanare. Osim video-nazora, nekretnina će imati i portira, nešto kao domaćina imanja koji će 24 sata biti na usluzi stanarima – zaključio je izvor za Alo!.

Afrika i Popović investitori

Bavljenje nekretninama na domaćoj estradnoj sceni sve je popularnije. Adil Maksutović nije jedini koji je počeo da se bavi ovim poslom. Osim njega, zgradu gradi i Saša Popović, a Viki Miljković i njen suprug Dragan Tašković Taške bave se uređenjem stanova i agentskom prodajom ekskluzivnih nekretnina. Osim njih, i Sandra Afrika je nedavno izgradila pametnu zgradu u Šapcu.

Rasta: Ćerka prihvata moju devojku!