Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović gostovala je u jutarnjem programu gde je otvoreno govorila  o karijeri ćerke Anastasije i sina Veljka.

– Anastasija odlično peva folk muziku, ali ona je orijentisana na pop. Nije Anastasiji lako. Ima uspešnu majku i normalno da će je porediti. Ja sam joj rekla ti si Anastasija Ražnatović, nisi Ceca i treba da gradiš svoj put. Isto sam rekla i sinu ti nisi Željko nego si Veljko. Anastasija nije gladna karijere, ona uživa u tome što radi i ide polako. Ona je veliki tremaroš i toliku tenziju mi je nabila pre svog prvog nastupa u Parizu da sam ja sve vreme u glavi bila sa njom tamo uprkos tome što sam imala nastup na Kopaoniku. Postavljala mi je razna pitanja, šta ako mi se zaglavi štikla na bini, šta ako ne otpevam dobro. Rekla sam joj samo da se smiri i bude opuštena – rekla je folk zvezda.

Kada je karijera Veljka u pitanju, Ceca isiče da joj je prilično stresno da gleda sina u ringu.

– Lakše mi je kada sam pored ringa. Apsolutna sam mu podrška. On je posvećen tome i živi za taj sport. Ponosna sam na njega, osvojio je titulu šampiona Srbije i dobila sam pojas od njega. U aprilu nam stiže još jedna prinova – istakla je ona i otkrila kako zna da se naljuti kada kolege daju loše ocene njenim kandidatima u Zvezdama Granda.

– Kolege ocenjuju tu decu koju ja mentorišem i kada budu malo strožiji ne bude mi pravo. Znam da zasiktim fino. Ja radim sa tom decom, ne mentorišem rođenu ćerku ali njima sam se posvetila. Svima nam je u cilju da iz te dece izvučemo maksimum – rekla je.

Za kraj Ceca je otkrila da će od januara u potpunosti da se posveti novom albumu.

– Ja bih prvo da napravim novi album i da to bude velika promocija istog. Od januara ulazim jače u studio i posvećujem se tome.