Đina Džinović i Mihajlo Veruović Vojaž tvrdili su da je njihov odnos isključivo prijateljski, međutim, ispostavilo se drugačije.

 Vojaž se pojavio se na premijeri serije „U Klinču“ u kojoj ima glavnu ulogu. Njegov iskorak u glumačke vode ostao u senci kada se na premijeri pojavila ćerka Harisa Džinovića, Đina, s kojom je odnedavno u ljubavnoj romansi.

Iako su nebrojeno puta demantovali vezu i istakli da među njima ne postoji ništa više od prijateljstva, Đina se na crvenom tepihu pojavila u društvu Mihajlove majke Žane. S njom je uklopila modnu kombinaciju i time dodatno potvrdila da uživa u ljubavi s reperom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djina Dzinovic (@djinadzinovic)

Đina se  tokom čitave večeri nije odvajala od „svekrve“ pored koje je sedela okrenuta leđima svim prisutnima. Bezuspešno je pokušala da se sakrije od medija, a time je privukla dodatnu pažnju na sebe.

 

Podsetimo, ona  je pre samo nekoliko meseci bila devojka Mihajlovog bliskog prijatelja, fudbalera Andreja Đurića.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AĐ (@andrej.djuricc)

Celu situaciju dodatno je pogoršala činjenica da je upravo Andrej i upoznao repera i folkerovu ćerku.

Đina je dugo govorila da nije bliska s Vojažom, već da se s njim druži samo Andrej, ubrzo je promenila ploču i isticala da su Mihajlo i ona „bata i seka“.

– Mihajlo je jako kulturan dečko. Moj dečko se s njim druži, znam ga iz priča, podelila sam dva, tri storija sa njegovim pesmama. Nismo se dopisivali. Gde ja da se dopisujem s drugim muškarcima i Andrejevim drugovima. Bože sačuvaj – govorila je Đina tada.

Povodom potvrđene ljubavne romanse oglasio se i Mihajlo putem svojih društvenih mreža, vidno uznemiren što nije uspeo da obmane javnost i sakrije da je osvojio devojku svog druga.

– Đina je divna osoba s kojom volim da provodim vreme, ali nadam se da u ovom degenerisanom vremenu neko može da shvati da muško-ženska prijateljstva zapravo postoje. Da, izlazimo u restorane, i da, često smo zajedno, ali smo isključivo prijatelji – napisao je on.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Voyage (@voyage.mp3)

Nemanja Željka obasipa poklonima!