Emina jahović o novoj pesmi pa se dotakla i suđenja sa bivšim suprugom

Emina Jahović je protekle večeri bila jedna od brojnih zvezda koje su se pojavile na dodeli nagrada „Music Awards Ceremony 2023 (MAC)“.

Ona je održala i nastup gde je izvela svoju novu pesmu „Slagaću vas sve“, a potom je razgovarala sa okupljenim medijima.

Pevačica je ovom prilikom, na samom početku, otkrila da planira već koncert u Areni.

– Nadam se da je ovo uvertira, svakako Arenu pripremam, ali mislim da mi treba najmanje četiri još ozbiljna hita da to bude pravi bum. Ova pesma je najava, sledeća izlazi sa Acom Pejovićem, svi mislimo da je super pesma, onda još par nekih i sigurno ćemo raditi Arenu, nema razloga da je ne radimo – rekla je pevačica.

Ona je otkrila i da li ima istine u tome da se vodi astrološkim prognozama kada je u pitanju izdavanje pesama.

 Kada je u pitanju Arena, da, rekli su mi da sada nije baš dobro vreme. Pa i kada je u pitanju izdavanje pesama isto, ali ne preterano. Ja pre svega verujem u Boga – ističe ona.

Kako je nedavno izjavila da se oseća usamljeno, Emina je sada priznala da li je to i dalje slučaj.

– Nisam mislila da se osećam usamljeno, ja imam toliko dobrih prijatelja, ali naravno, u Istanbulu sam, živim u zemlji koja nije moja i naravno da budem usamljena – počela je pevačica, pa nastavila:

– Svaki put kad moji prijatelji treba da dođu moraju da idu na avion, da sve to sredimo, da vide kad imaju vremena, nikad nema onoga „Hajde svrati na kafu“, „Naći ćemo se tu“, kako da se ne osećate usamljeno?

„Srećno ti, vala, što si se oženio“

Odnos Emine i njenog bivšeg muža Mustafe Sandala intrigira sve, a pevačica je otkrila kakva je sada situacija kod njih, te nasmejala sve izjavom da li mu je čestitala što se ponovo oženio.

 Danas nije Mustafin dan, danas je naš dan. Nisam stigla da mu kažem „Srećno ti, vala, što si se oženio“ – rekla je pevačica, pa se osvrnula i na njihovo suđenje:

– To se malo nešto nastavlja, život se nastavlja, mi smo okej, zbog dece moramo da budemo, ali svako živi svoj život. 

Decu stalno lažem

Eminina nova pesma se zove „Slagaću vas sve“, a ona priznaje da nekad „bele laži“, kada želite nekoga da zaštitite, nisu tako loše. Kako kaže, svoje sinove Jamana i Javuza slaže, ali onda kada je to potrebno.

– Decu stalno lažem. Ali nemojte to da prevedete kao „Emina laže decu“. Nego kad me pitaju nešto što nije za njihov uzrast, ja pokušam da to upakujem u nešto što je ta neka „bela laž“, a to su neke ozbiljne stvari koje nisu u stanju da prihvate. Ja znam da kad oni mene lažu, ali opraštam im, oni meni, ja njima – kaže pevačica.