Marija Mikić nedavno se porodila, a sada je pevačica sa javnosti podelila kako se snalazi u roditeljstvu.

Kako zbog bebe većinu vremena provodi kod kuće, Marija traži način da vreme dok naslednica spava iskoristi za sebe i sređivanje kuće, a nije ni sanjala da će joj sve to biti zabavno.

– Da mi je neko pričao da život u kući može da bude ovoliko zanimljiv, da mi se izdešava ovoliko stvari od jutros. Prvo mi je crkla pegla, bukvalno eksplodirala pa sada moram da kupim novu požalila se pratiocima na Instagramu.

Marija Mikić
Marija Mikić Instgram

Iako joj je suprug ogromna podrška u odgajanju male Đurđe, zbog poslovnih obaveza je često odsutan.

Sledeća stvar o kojoj trenutno razmišljam je da su nastupi već počeli da se zakazuju, ali ću vam tek pričati o svemu tome i najaviti na vreme. Zato treba da se skine kilaža! Moram da budem ne raketa do leta, pošto je leto uveliko u toku, ali do nastupa. Tako da počinjem sa zdravom ishranom. Drugo, za nastupe treba biti sređen. Takav je posao, a shvatila sam da neću imati više toliko vremena da idem kod frizera pa ću morati sama da se srešđujem. Što bi Lepa Brena rekla sve to to šoubiznis- našalila se Marija.

– Publika me se uželela, nedostaje mi posao. Mislim da ću skrenuti. Vratiću se brže nego što je planirano. Tu su tata, tetka, bake, tako da ima ko i da mi pomogne- rekla je sao dve nedelje nakon porođaja.

PREPORUČUJEMO:

Dara Bubamara na meti osude: „Zatvorite bezobraznu pevaljku“

Izvor: HitFm