Milica Pavlović prošlu noć je po prvi put, posle 11 godina peva u rodnom Leskovcu. Pevačica je održala spektakularan koncert na gradskom trgu pred nekoliko hiljada ljudi.

Njeni fanovi, naročito mlađe generacije, došli su dosta ranije kako bi iz prvih redova pratili koncert. 

Za pevačicu je ovo jako važan događaj jer po prvi put posle 11 godina peva na ovako velikom koncertu i to u njenom rodnom gradu. 

Oko sedam hiljada raspevanih posetilaca,uglavnom mladje generacije,pevalo je uglas sa svojom bivšom meštankom i sadašnjim idolom.

Pre izlaska na binu, Pavlovićeva je bila nasmejana, a njen stajling privukao je veliku pažnju.

Ona se odlučila za svedenu i elegantnu odevnu kombinaciju. Obukla je bele pantalone sa printom cveća, kao i jaknu u istom dezenu, dok je ispod imala belu majicu. Sve to začinila je visokim potpeticama, dok je kosu pustila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica)

U jednom momentu, na bini joj se pridružila devojčica iz publike pa su zajedno igrale i pevale.

Inače, pre koncerta, Milica je posetila i Gradsku kuću u Leskovcu, gde ju je dočekao i ugostio gradonačelnik ovog grada Goran Cvetanović. On joj je poklonio cveće, nakon čega su razgovarali, a pevačica se potom obratila medijima.

Kada su je ugledali Leskovčani, posebno tinejdžerke, bile su oduševljene, pa su tražile da se slikaju s Milicom, na šta je ona rado pristala, piše Telegraf.

Jelena Rozga na meti osude