Nataša Bekvalac nedavno se vratila iz Amerike, gde je bila na velikoj turneji. Koliko je i na drugom kontinentu popularna, svedoči činjenica da je pop zvezda dobila brčnu ponudu!

Poznato je da Nata decenijama slovi za jednu od najuspešnijih, ali i najatraktivnih pevačica na našim prostorima. Da je njena lepota zasenila i stanovnike drugog kontinenta, otkrio nam je izvor koji je ispričao da je pevačicu nakon nastupa u Čikagu zaprosio jedan biznismen koji je vlasnik firme za transport.

– Ovo je prvi put da Nataša nastupa u Americi. Za sve nastupe se karte rasprodaju u rekordnom roku, klubovi su puni, a gazde prezadovoljne zaradom. Tamo živi dosta ljudi sa prostora bivše Jugoslavije koji su željni domaće muzike. Nata je poznata po dobrom glasu, ali i po odličnoj atmosferi koju pravi na svojim nastupima – rekao je na samom početku izvor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

Naš sagovornik otkrio je kako jači pol reaguje na malu plavu.

– Muškarci su odlepili za Natašom. Svi joj se udvaraju, pokušavaju na sve načine da ostvare kontakt sa njom i da je upoznaju. Na nastupima joj šalju pića kako bi je impresionirali, ali ona se samo ljubazno nasmeje i kaže konobaru da se zahvali, ali da ona ne prihvata pića od gostiju. Jedan gospodin je bio toliko oduševljen njom da ju je zaprosio – šokirao nas je izvor.

– Reč je o Srbinu koji decenijama živi u Čikagu, tamo je odrastao. Vlasnik je firme za transport i ima na desetine kamiona u svom vlasništvu. Izuzetno je imućan i uspešan u poslu kojim se bavi. On je na jednom nastupu uspeo da priđe Nataši i tada ju je pitao da se uda za njega – objasnio nam je sagovornik, pa otkrio kako je pevačica reagovala na bračnu ponudu.

– Nataša je počela da se smeje i u svom fazonu mu je odgovorila kako je njoj brakova dosta i da nema nameru da se ponovo na isti način zezne. Shvatila je to kao šalu i nije tome pridavala značaja iako je on kasnije svojim prijateljima rekao da je bio ozbiljan kada ju je zaprosio.

Ćerke rasplakale Natašu

Bekvalčevu su na Aerodromu Nikola Tesla sačekale ćerke Hana i Katja, a pevačica se u jednom trenutku i rasplakala kada ih je videla. Budući da je na američkoj turneji bila duže od dve nedelje, susret sa ćerkama je bio veoma dirljiv. Pevačica je najpre dugo grlila svoje devojčice, a potom je Katji pokazala poklone koje joj je kupila u Americi.

Eminin bivši duguje sinovima, a troši na 20 godina mlađu ženu