Ana Nikolić jako je bila vezana za pokojnog Milana Laću Radulovića, čije je beživotno telo pronađeno na ulici u Tel Avivu, u Izraelu.

Pevačica se teško se nosi s ovom tragedijom zato što, kako kaže, ima posttraumatske sindrome, zbog kojih uglavnom reaguje nešto kasnije, pošto doživi šok. Tako je bilo i kada je bila preminula Laćina majka, čuveni tekstopisac Marina Tucaković.

Prema sopstvenom priznanju tokom gostovanja u jednoj emisiji, prenose mediji, zaplakala je tek posle izvesnog vremena i to sama, u kolima, da je ćerka ne bi videla.

– Prvo moram da izrazim saučešće jedinom članu porodice koji je ostao, Futi Raduloviću. Ja sam osoba koja ima postraumatske sindrome, reagujem kasnije i još nisam prihvatila tu činjenicu – otvorila je dušu Ana u emisiji „Ekskluzivno“.

– Kao što nisam prihvatila za Marinu, pa sam posle plakala nekoliko sati u kolima da me Tara ne bi videla, sve do sedam ujutru. Ovo još ne prihvatam kao realnost. Dajem izjavu, a mozak mi ne prihvata tu informaciju – rekla je Nikolićeva.