Da su životinje katkad pitomije od ljudi nedavno se uverila i Sara Jovanović, alijas Sara Jo, koja je zbog svog kućnog ljubimca doživela veliku neprijatnost od strane taksi vozača.

Naime, pevačica je ušla u sukob sa neljubaznim taksistom koji je izbacio iz automobila jer nije želeo da vozi njenog psa Noru, a da situacija bude gora, pre nego što je prihvatio vožnju vozač je bio obavešten da će životinja biti u automobilu.

Sara Jo
Sara Jo Instagram

U video snimku koji je uznemirena Sara objavila na društvenim mrežama može se čuti neprijatan razgovor između nje i taksi vozača koji je vikao i terao je da izađe iz vozila što je Jovanovićevu veoma uznemirilo.

-Neću da vozim i to je to, nemam nameru da se raspravljam izađite iz vozila- govorio je besni vozač.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sara Jo (@sarajoofficial)

– Prihvatili ste vožnju u kojoj je naglašeno da se vozi pas– pokušavala je da ga urazumi Sara.

– Rekao sam vam da izađete, ne želim da vozim psa. Ja sam svoje rekao, izađite napolje– ponavljao je drski taksista kojeg je pevačica krišom snimala.

-Neću da izađem dok mi ne nađu automobil, a vi objasnite zašto ste prihvatili vožnju ako ne želite da vozite životinje?- pitala je Jovanovićeva na šta nije dobila odogovor.

Nakon što je objavila snimak nemilog događaja, Sara je objasnila da ju je najviše povredio način na koji joj se vozač obraćao, te je apelovala na ljude da smireno reaguju u takvim situacijama.

„ Gospodin je hteo da nas izbaci iz vozila iako je naglašena vožnja sa psom. Uz to smo apsolutno bez razloga dobili gratis urlanje i vređanje, eto tako“ – napisala je Sara i dodala:

„ Od prvog dana od kada imam Noru naviknuta je na vožnju kolima i naučena je da bude mirna. Takođe, upoznata sam sa tim da ne voze svi taksisti životinje, pa uvek naglasim prvi zvanju. Ne želim da tagujem taksi službu u kojoj se desio ovaj incident jer se godinama vozimo i najčešće vožnju prihvate predivni vožači koji se iskreno obraduju svaki put kad vide Noru. Mali podsetnik da u ovakvim situacijama ostanete pribrani i ne spuštate se na nivo druge strane“.

PREPORUČUJEMO:

Teodora Džehverović: Ne podržavam nepravdu!

Izvor: Alo!/HitFm