Pevačica Maja Nikolić (47) je sina Novaka (25) dobila u braku sa muzičarem Mirkom Šćepanovićem, od kog se razvela kad je dečak imao samo godinu dana.

Naime, posle mnogo muka i bolnih gubitaka, rodila je Lazara (15) drugom suprugu Vuku Kandiću, s kojim nije u braku već 14 godina.

– Da je bilo božje volje, danas bih imala petoro dece! Imala sam tri spontana pobačaja pre nego što sam dobila Lazara. Za to krivim američke lekare jer su sva tri puta napravili grešku! U to vreme sam živela u San Dijegu i trudnoće sam vodila u bolnici u tom gradu. Redovno sam davala krv na analizu i išla na ultrazvuk. Kada bi stigli rezultati, lekari bi mi govorili da je sve u redu, a nije bilo. Nisam primala prave terapije i izgubila sam bebe – počinje Maja svoju potresnu ispovest za Informer i dodaje da je zbog američkih lekara umalo i ona sama izgubila život.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maja Nikolic (@majanikolic_official)

– Doktori su mi napisali da mi trudnoća nije rizična, da je beba zdrava i rekli da bez problema mogu da letim avionom. Zato sam odlučila da odem u Beograd i vidim porodicu i prijatelje. Uverena da će sve biti u redu, ukrcala sam se na let. Neposredno pre nego što je trebalo da sletim u Beograd, pukao mi je vodenjak i krenule su komplikacije! Srce mi je dva puta stalo u avionu, stjuardese su me oživljavale defibrilatorom – ističe Nikolićeva.

Čim je avion sleteo u Beograd, hitna pomoć je Nikolićevu odvezla u bolnicu „Narodni front“.

– Tu su mi spasli život! Doktori su utvrdili da sam imala vanmateričnu trudnoću, što je veoma opasno. Američki lekari to nisu primetili ili mi nisu rekli! Zahvalna sam tadašnjoj načelnici bolnice Branki Nikolić, koja mi je pomogla u najtežim trenucima – završava pevačica.

Igor Kojić prvi put o razvodu i Severini