Koncert koji je održala 2013. godine na Ušću posetilo je 150.000 ljudi, a folk diva našla se na prestižnoj listi odmah ispod Tine Tarner.

Svetlana Ceca Ražnatović decenijama slovi za jednu od najpopularnijih pevačica naših prostora. Da je poznata i poštovana mimo granica naše zemlje, svedoče nova istraživanja koja pokazuju da je folk diva nadmašila svetske zvezde Madonu i Lejdi Gagu po posećenosti koncerata.

Naime, Lejdi Gaga nedavno je održala spektakl u Parizu na kojem je prisustvovalo više od 80.000 ljudi. To je izazvalo mnoštvo reakcija muzičkih stručnjaka, a koncert je sedmi na listi najposećenijih u Evropi, a na 34. mestu svetske liste najposećenijih koncerata ženskih vokala svih vremena.

Ceca
Ceca, pritnsc

 

Posebna čast za srpsku javnu scenu je činjenica da se koncert koji je Ceca održala 2013. godine na Ušću našao na trećem mestu ove prestižne liste.

Po ovoj statistici, Ražnatovićeva se našla odmah ispod legendarne Tine Tarner, dok se ispod nje nalazi svetska pop diva Madona koja se pozicionirala na četvrto mesto.

Ceca
Ceca, pritnsc

Ovim povodom pozvali smo srpsku folk divu koja je  priznala da je ponosna na uspeh koji je ostvarila 2013. godine.

– Meni će koncert održan na Ušću zauvek ostati u najlepšem sećanju. Radujem se tome da ponovimo taj spektakl, a nadam se da ćemo tada i oboriti dosadašnji rekord posećenosti – rekla nam je Ceca, pa otkrila da ovu titulu duguje svojoj vernoj publici.

 Ovo nije samo moj, već je i uspeh moje publike. Možemo samo biti ponosni na to što smo zajedno plasirali Beograd tako visoko na svetskoj mapi najposećenijih koncerata – rekla nam je Ražnatovićeva za kraj.

Podsetimo, o Cecinom spektaklu na Ušću pisali su gotovo svi domaći, ali i inostrani mediji, a ovaj događaj su ispratili i CNN i BBC. To je ujedno bio i otvarajući koncert Cecine turneje „Grom“ koja je oborila sve rekorde posećenosti širom Balkana.

PREPORUČUJEMO:

Ana Ivanović pokreće kozmetički brend! Bivša teniserka pravi prirodne kreme

Izvor: Alo!//HitFm