Doris Pinčić, glumica koja se u Srbiji proslavila serijom „Larin izbor“ često je govorila kako potiče iz skromne porodice. Ona je odrastala u okruženju u kojem nije mogla da dobije dobre patike ili neki bogatiji poklon. Sada se njen život potpuno promenio.

Kako prenose hrvatski mediji, samo u prošloj godini Doris Pinčić je zaradila ozbiljnu svotu novca. Ona je vlasnica firme DPR d.o.o koja je registrovana za delatnost proizvodnje filmova, videofilmova i televizijskog programa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Doris Pinčić (@dorispincic_doda)

Kako pokazuju podaci iz registra, Doris je samo prošle godine od firme zaradila 1.500.000 hrvatskih kuna. To je više od 23 miliona dinara. Takođe, u prošloj godini firma nije povećavala niti smanjivala broj zaposlenih, a imala je dva radnika.

Ova, sada milionerka, često je govorila o skromnom odrastanju i tome kako se sa porodicom borila da se doprinese u domu.

Doris je rođena u Zadru, u porodici majke koja radi u računovodstvu i oca koji je tokom rata otvorio ribarsku radnju. Gloria.hr je pisala kako okolnosti porodice tada nisu išle na ruku i bio je to način na koji je gospodin Pinčić prehranjivao svoje, u kojoj su osim Doris odrastali i njena sestra i brat. Ocu je pomagala u preuzimanju ribe s broda i odrastala u ljubavi prema glumi.

Afinitete prema pozornici pokazala je sa svega četiri godine, a oduvek je bila prisutna i ljubav prema voditeljskom poslu. U srednjoj školi Pinčić je počela da radi za lokalni radio, a nastavila je s tim poslom i nakon što je diplomirala. Ubrzo će joj se život promeniti.

Preokret se dogodio kada ju je Jelena Veljača izabrala da glumi u seriji „Larin izbor“, i to navodno na autobuskoj stanici kada je Doris dolazila iz Zadra za Zagreb. Jelena je znala da je mlada devojka pravi izbor za seriju koja će osvojiti srca gledalaca. I Doris je to ubrzo jako pametno kapitalizovala. Umesto da čeka novi glumački projekat – vratila se radiju i 2012. dobila posao na Narodnom, gde je ‘Jutarnji klub’ vodila s Hrvojem Kečkešom.