Gordana Zdravković, supruga pokojnog pjevača Tome Zdravkovića, progovorila je o njihovom braku i njegovoj ljubavi prema Silvani Armenulić i otkrila kakav je zapravo bio život s njim.

– Da je bilo lako, nije. Da je bilo teško, nije ni to. U početku je bilo veoma konfuzno. Imala sam 25 godina kada smo se upoznali, a on je bio 12 godina stariji. Bio je oformljena osoba, morala sam to prihvatiti. Nisam htela da ga menjam. Morala sam se uklopiti u njegov život – ispričala je Gordana, koja je s Tomom u braku provela 18 godina.

U filmu „Toma“, koji prati život pokojnog pevača, govori se i o ljubavnoj priči između Tome i Silvane Armenulić, jedne od najvećih zvezda onoga vremena koja je život izgubila sa samo 37 godina kada je poginula u saobraćajnoj nesreći.

Nesreća je pogodila celu bivšu Jugoslaviju, a njena je smrt sve ove godine ostala pod velom misterije jer je navodno dva meseca pre smrti iskoristila koncert u Bugarskoj da podseti proročici Babi Vangi, piše Story.hr.

Silvana i Toma navodno su se upoznali tako što ga je, tada 19-godišnja pevačica, srela promrzlog na klupi u Leskovcu. On joj je priznao da voli da peva pa ga je ona odvela na svoj nastup. Iako je bila na početku karijere, pomogla je Tomi da se probije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TOMA – film (@tomazdravkovic_film)

Mnogi tvrde da Toma nikog nije voleo kao Silvanu, ona mu ljubav nije uzvratila kako je on hteo te ga je povredila kada ga je pozvala na svoje venčanje. Njihov je odnos komentirala je i Gordana, Tomina supruga, nakon što je pogledala spomenuti film.