Kija Kockar uplašila se za svoj život.

Vest da je pevačici Kristini Kiji Kockar pozlilo i da se onesvestila pored kola u garaži gde su je našli i odvezli u bolnicu kako bi joj bila ukazana medicinska pomoć uzburkala je javnost i zabrinula njene fanove.

U razgovoru za Alo! Kija je ispričala šta se zapravo desilo kobnog dana, kako se oseća, ali i kada će se vratiti aktivnom poslovnom i privatnom životu.

 Imala sam veliki zdravstveni problem. Našli su me onesvešćenu pored kola u garaži. Kolabirala sam od fizičkog bola – počinje Kija, i dodaje:

– Skočio mi je pritisak, a kada su mi drugi put izmerili, gornji i donji su se bukvalno sastavili. Doktori još uvek ne znaju tačno šta mi je. Sumnjaju na pesak u bubregu, ali najverovatnije je stres zbog svega što mi se desilo u prethodnom periodu.

Kija Kockar
Kija Kockar, Instagram

Kockareva kaže da se jako uplašila, da joj je ceo život prošao kroz glavu i da je bukvalno mislila da će umreti.

– Život mi je prošao pred očima. Mislila sam, majke mi, da ću umreti, pa sam još i pomislila kako će me naći samu u garaži. U ovoj situaciji me sve pogađa, sama sam i postala sam mnogo emotivnija, valjda to dolazi s godinama, ali ne želim da patetišem – kaže pevačica.

Kija je rekla da su joj doktori savetovali da miruje i da prati situaciju.

– Već dva dana se loše osećam. Pritisak i dalje skače, a ja po savetima lekara moram da mirujem i pratim celu situaciju jer mi još nisu prepisali terapiju. Nisam mogla sama ni da vozim, a sada mi drug pomaže oko stvari koje su mi potrebne za kuću.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar)

Iako se uplašila, Kija zaključuje da je ovo na prvom mestu upozorenje da mora da uspori i da se posveti svom zdravlju.

– Biću dobro, odmaraću se u narednom periodu i moram da se više posvetim sebi i svom zdravstvenom stanju. Imala sam mnogo obaveza u prethodnom periodu, sebi sam natovarila sve i svašta, a zanemarila sam svoje zdravlje. Na vezi sam s doktorom, vodim računa o ishrani, pazim na pritisak i odmaram se. Ležaću, odmoriću se nekoliko dana, biće sve u najboljem redu. Čeka me uskoro turneja s Lukasom – završila je Kija razgovor za Alo!.

Preporučujemo:
Mustafa se izbotoksirao! Eminin bivši na meti prozivki

Izvor: Alo/HitFm/N.D.