Aca Lukas već danima je u sukobu sa Bogdanom Ilićem poznatijim kao Baka Prase. Nakon što ga je jutjuber nazvao narkomanom koji pod dejstvom opijata štiti vlasnika Televizije Pink, Željka Mitrovića, folker je uzvario udarac.

Ne bi bilo loše da odje*eš od mene! Iz više razloga! Prvo, ne interesuješ me. Ne diram te! Osim toga, pitaj svog tutora, slavnog zeca Vuka Jeremića kako prolazi kad se zakači na mene. I najbitnije, moram ti reći da interesantno zvuči kada ti nekog nazivaš narkomanom“, napisao je Aca.

„Što se tiče je*anja, lična iskustva su tvoja lična iskustva. Nigde ne piše da to mora svako da doživi! Možda se to tebi dopalo, meni svakako ne može to da se desi! Pa onda bolje da ti ’kriminalci’ je*u tebe pošto ti se očigledno to dopalo. Svakako je najpametnije da me momentalno izuzmeš iz ovoga i to je dobronameran savet“, napisao je Vukasnović.

  Zakazao doček 2023.

Kako je Lukas jedan od najangažovanijih pevača sa naše javne scene, ne čudi što je među prvima uspeo da dogovori svoj nastup u najluđoj noći.

Njegova verna publika imaće priliku da ga sluša u najvećoj prestoničkoj kafani – „Tarapana“, a nema sumnje da će i ovoga puta napraviti najluđi provod u gradu.

Adil gradi luks zgradu, a šteka se za pare