Muzička zvezda Maja Berović, napravila je medijsku pauzu nakon porođaja, a sada se prvi put pojavila pred kamerama. Tom prilikom, ona je odmah progovorila o majčinstvu, medijskoj pauzi, kao i povratku na scenu.

Oboje se budimo noću, ali ga Alen hrani noću. Ne doji ga on, to sam radila ja, ali više ne. Sad imamo flašicu. Fantastičan je osećaj biti roditelj, život je mnogo lepši. Kad dobijete dete, osetite najveću ljubav i najveći strah. Na početku su svi pričali da liči na tatu, a sada govore da liči na mene – rekla je Maja koja nasledniku ne pušta svoje pesme.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maya Berovic (@mayaberovicofficial)

– Sinu slabo puštam svoje pesme. Nema potrebe. On ima svoje dečije pesmice- Ima jedna „Ja sam mali paradajz“, to voli. Jesam ga razmazila, spava na meni. Spava i u krevecu, ali voli tako da zaspi na meni – kaže Berovićeva koja se osvrnula na to što su stihovi njene pesme citirani u Skupštini.

– Mislim da nema veće reklame nego da te citiraju u Skupšitni. Nisam to očekivala, a jesam ministarka dobre zabave. Naši političari vole da pevaju – navela je pevačica u emsiji „Ami G“.

Podsetimo, Maja se porodila pre sedam meseci, a sinu je dala ime Lav.

Uki Q: Moj zet je tukao svoje bivše devojke!