Marijana je iznela nove detalje o sestri.

Drama u životu Severine Vučković ne prestaje, a pevačica se nedavno ponovo našla u centru skandala kada je privedena zbog tuče sa sestrom Marijanom.

Porodični sukob desio se u stanu njihove majke Ane u Splitu, a sada je Marijana iznela jezive optužbe na račun svoje sestre. Kako kaže, Severina je pokušala da je ubije.

Prema njenim rečima, Severina je bila naslilna i prema bivšim muževima, Milanu Popoviću i Igoru Kojiću.

– Severina ima ubilački nagon, agresivna je i luda. Ubola me je oštrim predmetom, a ja sam se branila. Posle toga nije zvala Hitnu pomoć, što znači da je htela da me ubije – iznela je jezive optužbe na račun rođene sestre Marijana, koja tvrdi da pevačica uživa u porocima.

– Mojoj porodici je teško da izađe na kraj s njom jer konzumira razne narkotike, a ne želi da prihvati pomoć psihijatra i ode na lečenje. Stalno nasrće na porodicu, učiteljice, socijalne radnice… Pa, i na bivše partnere Igora i Milana. I njih je fizički napadala – rekla je Severinina sestra za hrvatkse medije, i istakla da ovo nije prvi put da pevačicu prijavljuje policiji.

– Sve ovo je posledica nemara institucija. Prijavljivala sam je da zlostavlja našu majku Anu, kao i da mi preti. Jadna je država koja dopušta da se ovakve osobe pojavljuju u javnosti – zaključila je Marijana za Nova Tv.

Severina je ubrzo odgovorila na sestrine optužbe i istakla da je uverena da iza svega stoji njen bivši suprug Milan koji joj navodno namerno namešta afere.

Marijana laže! Ona svojom voljom, već dugi niz godina, nije deo porodice. Ne znamo gde živi, nije u kontaktu sa majkom… Iznosi klevete i lažno me prijavljuje – rekla je pevačica i otkrila da godinama nije u konaktu sa rođenom sestrom.

– Sedam godina se nismo videle. Iznenada se, pre skoro pola godine, zbližila sa Milanom Popovićem, što je on potvrdio u Centru za socijalni rad. Sve njene prijave su proverene i odbačene – objasnila je Severina za medije.

Podsetimo, skandal u porodici Vučković dogodio se kada je Marijana policiji u Splitu prijavila da ju je Severina pretukla, zbog čega je za pevačicom raspisana poternica. Ona je uhapšena na aerodromu u Zagrebu, a prilikom davanja izjave negirala je optužbe svoje sestre.

 Mama brani Seve

Severinina i Marijanina majka Ana za hrvatske medije podržala je pevačicu.

– Marijana je došla niotkuda, sama se bacakala, nije joj prvi put da prijavljuje sestru! – rekla je ona.

Marijana o sestri: Severina je narkomanka, a neće da se leči!