Milan Popović oglasio se nakon drame u domu njegove bivše žene Severine koju je sestra Marijana prijavila za nasilje.

– Ovako agresivno ponašanje Severine za mene nije novost. U poslednje vreme se događa vrlo često i počelo je da se odražava i na ponašanje deteta. Ona na rizik stavlja dobrobit deteta. Smatram da bi institucije trebalo, umesto da zataškavaju kao do sada, da uzmu i još jednom pogledaju sve prijave i analiziraju sve situacije gde je Severina prijavljena i za zanemarivanje deteta i za nasilje u porodici i za generalno nasilje, pa da iz toga izvuku jedan objektivan stav – kaže Milan Popović, i dodaje da poznaje sestru svoje bivše partnerke, o kojoj ima izuzetno lepo mišljenje.

– Naravno da je poznajem, ona je vrlo često čuvala našeg sina. Marijana i porodica Kojić su više vremena provodili s našim sinom nego sama majka. Od početka smo bili u korektnim odnosima. Zašto ne bih bio? To je tetka mog sina. Uvek sam bio u dobrim odnosima ne samo s Marijanom nego i s celom familijom Vučković. Održavali smo kontakte otkako smo se upoznali – kaže  Popović, i dodaje da Marijana nije u dogovoru s njim Severinu prijavila Centru za socijalnu pomoć.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

– Ovo za mene nije iznenađenje. Upoznat sam s predmetom koji se vodi u Zagrebu u Centru za socijalnu pomoć. Znam da je Marijana prijavljivala pretnje i nasilje od strane Severine zato što se tu spominje i naše dete, pa je to stavljeno u spis. Te Marijanine prijave nisu imale veze sa mnom i s našim sporom za starateljstvo. To su njihove porodične stvari – govori Milan, i dodaje:

Čuo sam se s Marijanom. Ispričala mi je šta se dogodilo. Bio sam zgrožen, ali ne iznenađen. Severina potpuno izvrće činjenice već godinama. Ni sopstvena porodica joj nije sveta – zaključio je Popović za Index.hr.

severina povrede
severina povrede

Severenini bivši letovali zajedno