Milica Dabović nedavno je ozvaničila svoju vezu sa Vanjom Ćorićem, a sada je bivša košarkašica za Alo! otkrila detalje njihovog odnosa.

Ona ističe da joj je ovo prvi emotivni odnos nakon pet godina, a otkrila je da joj je od velike važnosti to što se Vanja odlično slaže sa njenim sinom Stefanom.

Milic Dabović
Milic Dabović, privatna arhiva

– Vanja i ja smo odnedavno zajedno. Opekla sam se u prošlosti i vrlo sam pažljivo ušla u ovaj odnos. Mi smo se dugo družili, a tek kada smo se dobro upoznali, uplovili smo u emotivni odnos. Mnogo mi je bitan njegov odnos sa mojim sinom Stefanom, gleda ga kao svoje dete, a primetila sam da i moj sin u njemu pronalazi očinsku figuru koju godinama nije imao- rekla je Milica i otkrila da još uvek ima traume od nasilja koje je pretrpela od Stefanovog oca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Dabovic (@milica.dabovic.13)

– Kao i svaka žena, želela sam da osnujem porodicu sa čovekom kojem sam rodilla dete. Nakon batina koje sam pretrpela, to nije bilo moguće. Ne kajem se, draže mi je što moj sin odrasta bez oca, nego da je gledao jezive scene nasilja Ja sam mu i otac i majka, borim se, i jako sam oprezna u ljubavi. Ne verujem muškarcima i ne želim da ponovim istu grešku. Za sada sam sa Vanjom zaista srećna, uspeva da nadomesti nedostatak koji imam godinama dok se, kao žena, sama borim za sebe i svoje dete. Uživam kada vidim kako se igra sa mojim sinom, kako nam oboma posvećuje pažnju i kako mu ništa nije teško. Narodu nikada nećeš udovoljiti, toga sam svesna i od te ideje sam odustala. Najbitnije mi je da budem napokon srećna- zaključila je ona za Alo!.

PREPORUČUJEMO:

Nikola Rokvić: Glumiću mog tatu u filmu!

Izvor: Alo!/HitFm