Milica Dabović (40) pre pet godina zatrudnela je sa svojim tadašnjim izabranikom Vukom Rotenom, a par se rastao čim se bivša košarkašica  porodila.

Milica je nakon toga tvrdila da ju je Vuk zlostavljao.

– Psihički me je toliko maltretirao da sam mu u jednom trenutku rekla: „Bolje da me mlatiš, nego da me zlostavljaš 24 časa!“ Bio je mnogo ljubomoran i veliki manipulator. Kad bi mi se neko obratio iz bilo kog razloga, on bi napravio haos. Otvorio je deset lažnih profila, za koje sam tek kasnije saznala. Sa tih profila sam dobijala jezive pretnje, da će me pretući, ubiti… Nisam znala ko je to bio, pa sam se žalila Vuku, a on bi u tim situacijama bio moj zaštitnik. Nisam ni slutila da mi je upravo on slao jezive poruke! Menjao mi je šifre na telefonima, povezao je svoj kompjuter sa mojim Vajberom i čitao mi poruke. I fizički me je maltretirao! Nije me mlatio, ali me je stiskao za ruke i drmao me- govorila je ona.

– Dugo nisam sebi mogla da oprostim što sam našla najgoru osobu! Upecala sam se na njegovu priču, bila sam glupa i naivna. Ali naučila sam lekciju- poručila je ona za Informer.

Goga o drami koju je preživela