Miloš Biković pauzu između snimanja iskoristio je sa svojom devojkom Ivanom Malić, a na luksuzno putovanje  glumac nije žalio novac.

Kako Informer saznaje, Biković je iskeširao 13.000 evra za letovanje na Maldivima.

Popularni glumac je prošle nedelje sa svojom devojkom Ivanom Malić otputovao na ovo ostrvo u Indijskom okeanu, gde su odseli u jednom od najskupljih rizorta.

Ivana Malić, Miloš Biković

– Poslednjih meseci Miloš ne štedi kada su putovanja na daleke destinacije u pitanju. On i Ivana su posle Balija, gde su bili početkom avgusta, sada otputovali na Maldive. Biković je izabrao jedan od najluksuznijih delova ovog raja na zemlji. Oni su odseli na maldivskom mini-ostrvu Milaidhu. Za devet noćenja, koliko će njih dvoje boraviti tamo, glumac je morao da iskešira 11.700 evra- rekao je izvor.

– Povratna karta od Beograda do Maldiva je oko 650 evra, što znači da ga je putovanje dodatno koštalo još 1.300 evra za dve avionske karte.

Sagovornik tvrdi da su dobro prošli jer su, u zavisnosti od doba godine, cene u ovom rizortu mnogo više.

– Da su otišli u jeku sezone, tokom jula ili avgusta, devet noći bi ih koštalo oko 21.000 evra. To znači da bi ih samo noćenje za dvoje u ovim vilama koštalo oko 2.300 evra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Rizort u kojem se Miloš i Ivana baškare na svakom koraku odiše luksuzom.

– Njihov smeštaj se nalazi u prirodnom rezervatu koji je pod zaštitom Uneska. Ostrvce ima sopstveni koralni greben i odlična je lokacija za ronjenje. Svaka vila sadrži privatni slatkovodni bazen na terasi i pogled na okean, a do rizorta je moguće doći jedino hidroavionom od glavnog grada, Malea – kaže izvor.

Poznati glumac je napravio kratak predah od snimanja druge sezone serije „Južni vetar“, čijem se radu vraća od ponedeljka.

Slučajno mu je iskrslo deset slobodnih dana, što se ne dešava tako često kada snima neki projekat, pa je iskoristio idealnu priliku da sa devojkom ode do Maldiva. Njemu more veoma prija i tako puni baterije za naporna snimanja. Već od ponedeljka se vraća obavezama i nastavlja snimanje serije, u kojoj glumi glavnog junaka, Petra Maraša – kaže izvor.

Osim ovog ekskluzivnog putovanja, Miloš i Ivana su početkom avgusta na godišnjicu veze otputovali na Bali. Glumac je za deset dana u luksuznom hotelu Sent Ridžis iskeširao 6.800 evra plus 3.200 evra za dve povratne avionske karte. Hotel u kojem su bili nalazi se na Nusa Dua, beloj peščanoj plaži, a u sklopu njega su spa-centar, bazen i veliki vrt.

Đokovići odjavili Čolu!