Sve pratioce domaće Jutjub scene uznemirila je vest koju je Zoran Đorđević, otac poznatih srpskih jutjuberkih Anđele i Nađe, tokom prošle noći objavio. On tvrdi da su njegove ćerke nestale u Francuskoj.

On je u kratkom lajvu objasnio kako mu nema ni supruge Tine, dece Anđele i Nađe, kao i rođake Marije, koja živi s njima.

Rekao je kako im se gubi svaki trag od ponedeljka popodne. Kan i da su svima isključeni telefoni. On je to dokazao pozvavši ih i u tokom snimanja. Policiju može kontaktirati tek nakon 48 sata jer je to pravilo u Francuskoj.

Zoran je zamolio sve ljude koji nešto znaju da mu se jave na Instagramu. Ističe da se nikada ne bi šalio na ovakav način.

-Anđela je u Parizu kao što znate i od 4 sata gubi joj se svaki trag. Juče ju je dovezao stric. Ona je trebala da upali lajv u pola 7. Ja sam je pozvao u 6:20 sati i od tada mi se ne javlja. U 6 sati je Tina izašla sa Marijom da prošetaju kuce. Od 6 sati, a sada je već pola 11, nikad se nije desilo da 4 i po sata šetaju kuce. U 8 sati je Nađa trebala da završi sa masterom, nije se javila. Ja sam je već u 8 sati i 3 minuta pozvao. Ne znam šta da radim – istakao je Zoran.

-Ako bilo ko nešto zna sa Instagrama ili TikToka, ja vas sve molim da mi se javite. Ne znam s čime ovo ima veze, neću nikog da optužujem. Jednostavno, dece mi nema – zaključio je zabrinuti otac devojaka.

Podsetimo, Anđela i Nađa su devojke iz Požarevca, koje žive u Parizu i koje dominiraju balkanskom Jutjub zajednicom, a uspeh im je došao vrtoglavo. Sudeći po sajtu „socialblade.com“, one mesečno od Jutjuba inkasiraju najmanje 5.000 dolara. U središte pažnje su došle kada su izbacile pesmu „Ola Ole“ za koju je Baka Prase u svom snimku rekao da „ima toliko autotjuna da je i sam program izbagovao“.