Nole postao vlasnik skupocenog apartmana u Crnoj Gori, otkrivamo sve detalje njegovog letovanja sa porodicom.

Novak Đoković i te kako dobro zna da zarađuje, ali ništa manje dobar nije ni u troškarenju! Kako Alo! ekskluzivno saznaje, ovog puta naš najbolji teniser iskeširao je čak 10 miliona evra za luksuzni apartman na Crnogorskom primorju, u naselju Portonovi.

Naime, poznato je da Nole voli da novac ulaže u nekretnine i da ne štedi kada su kvadrati u pitanju, a kako nam je otkrio dobro obavešteni izvor, ovog puta su se Đokovići odlučili za Portonovi nadomak Herceg Novog, gde ih je paparaco Alo! i uslikao pre dva dana.

Novak i Jelena
Novak i Jelena,Instagram

U egzotičnom rizortu Portonovi cene kvadrata su paprene, te je teniser morao da iskešira 10 miliona evra kako bi s porodicom uživao u svim pogodnostima ovog kompleksa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

VEĆ IMA LUKSUZNU NEKRETNINU

– Đokovići vole da posećuju Crnu Goru i česti su gosti ovde. Iako već imaju nekretninu u Porto Montenegru, odlučili su da kupe luksuzni apartman u novom naselju Portonovi koje se nalazi nadomak Herceg Novog – rekao je na početku razgovora izvor koji je želeo da ostane anoniman.

– U pitanju je luksuzno naselje koje je izgrađeno na prostoru nekadašnje vojne kasarne u Kumboru. Kompleks je rađen po svetskim standardima, te je broj stanova, vila i apartmana za prodaju bio ograničen. Shodno standardima po kojima je rizort izrađen, cene kvadrata su paprene, a nekretnine se kreću od tri do 10 miliona evra – šokirao nas je sumom izvor, koji je otkrio koje sve pogodnosti ima Nole kao vlasnik ovako luksuznog apartmana.

REZIDENCIJA U TRI DELA

– Rezidencijalni deo podeljen je u tri dela u kojima su objekti rađeni različitim stilovima. Rizort nudi mnoštvo pogodnosti kako za samce tako i za porodice. U okviru kompleksa postoje dve privatne plaže, restorani, bazeni, kao i stara crkva – objasnio nam je sagovornik, pa otkrio kako se Novak i Jelena ponašaju na letovanju.

Oni su divan, skladan bračni par. Iako su tu na odmoru, Noletu ljudi stalno prilaze da se fotografišu i upoznaju s njim, a on uvek zastane i ljubazno popriča sa svakim. Uopšte nije umišljen, igra se s decom, a i njegova supruga Jelena je jako pristupačna žena – zaključio je naš sagovornik.

Preporučujemo:

Bajaga otkrio detalje razvoda

Izvor: Alo/HitFm