Reklo bi se da Ana Nikolić u nedostatku hitova ne bira način da dospe u žižu interesovanja. Da je izgubila kompas, svedoči svojom razuzdanošću i diskriminišućim izjavama za medije.

Iako je 2010. godine javno podržala pripadnike LGBT populacije i poručila da bi rado prošetala u Paradi ponosa jer ljude ne deli po seksualnom opredeljenju, sada je promenila ploču.

Ana je pred svoj nastup koji je imala u sredu veče u jednom beogradskom klubu, vidno pripita, prozivala pripadnike LGBT populacije. Ona je zaboravila da je upravo ona svojevremeno bila njihova ikona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Nikolić (@ananikolicofficial)

– Treba osuditi LGBT populaciju, jer sve što je transparentno ne podržavam. Mi hrišćani, pravoslavci, nosimo samo krst oko vrata i tako ispoljavamo svoju veru. Nema potrebe za šetnjama i paradama, koga briga za šta si se ti opredelio? Ni ja ne šetam i ne vičem „ja sam strejt“ – rekla je bez srama Ana, koja je, doduše dok je bila u jeku popularnosti podržavala ljudska prava i opredeljenja.

Da stvari budu zanimljivija, Nikolićeva je pesmu „Labilna“, po kojoj je nazvan i album, posvetila upravo pripadnicima istopolnih zajednica.

O njenom licemerstvu, dvostrukim aršinima i nagloj promeni stava progovorili su i tviteraši, koji su otkrili da je za sve kriva afera s pesmom „Provereno“.

Naime većina LGBT populacije podržala je Milicu Pavlović, kojoj je koleginica načinila nepravdu. Ana joj je nanela materijalnu štetu kada je bespravno izvodila pesmu „Provereno“ u svom aranžmanu. Zbog toga je odlučila da obrne ploču i osudi one koje je doskoro podržavala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica)

„Ana sad odjednom pljuje gejeve, to je zato što su pisali da joj treba hospitalizacija. Licemer“, stajalo je u jednom od komentara. „Evroprajd izbacuje sva govna na površinu da se prikažu u pravom svetlu, a ima još mesec dana do šetnje“, napisao je jedan korisnik Tvitera. To je bio opis videa čiji je naziv: „Pijana Ana Nikolić vređa LGBT zajednicu“.

„Ana Nikolić nema nimalo dostojanstva ni pameti. Sebi JE dozvolila da se popiški po svim svojim dobrim pesmama“. „Koga briga šta kaže alkoholičarka“, „Ovo ponašanje je zaista tužno, a sve zbog naše podrške Mici Pav“, „Pijandura“, neki su od komentara razočaranih korisnika društvenih mreža. 

Publika joj očitala lekciju

Koliko je bahata, Nikolićeva je dokazala i kada je na poslednjem nastupu ponovo pevala pesmu „Provereno“ u svojoj verziji koju nikada nije snimala. Međutim, ona je i tu naišla na negodovanje publike, koja je numeru pevala u originalnoj verziji.