Najpoznatija jutjuberka i tiktokerka Una Kablar, alijas Uki Kju, proteklih dana u centru je medijske pažnje zbog agonije koju njena porodica proživljava.

Naime, Una je pre nekoliko dana na svom Instagram profilu podelila fotografije svoje brutalno prebijene sestre Sare (19). Za sve je optužila svog zeta D. H. (23) kojem je određen pritvor zbog osnovane sumnje da je izvršio delo nasilja nad suprugom i dvomesečnom bebom.

Dok se Sara bori sa traumama i bolovima, Una pokušava da se izbori za pravdu. Društvene mreže koristi kako bi javnost obaveštavala o svim detaljima ovog slučaja.

Tako je sada jutjuberka podelila deo dopisivanja sa  devojkom koja se predstavila kao bivša partnerka njenog zeta, a koja je takođe iznela tvrdnju da je trpela nasilje od D. H.

„Bivši dragi, nadam se da ćeš na robiji redovno da doživljavaš ono što si radio ženama, pošto te prevaspitavanje od mojih prijatelja nije zaustavilo“, napisala je devojka na svom nalogu, a potom je pružila podršku povređenoj Sari.

„Želim brz oporavak tvojoj sestri, ako bilo šta treba, tu sam“, napisala je ona u porukama koje je poslala Uni.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Una Kablar (@uki_q)

Podsetimo, nakon incidenta, Sara je sa dvomesečnom bebom ostavljena u automobilu ispred VMA. Njen suprug se navodno krio u žbunju, a nakon što je priveden, njegova porodica zamenila je brave stana u kojem je živeo sa suprugom i time su Sari onemogućili da uzme osnovne stvari. N. Denda

Mama Dijana: Tražićemo ponovno veštačenje

Podsetimo, Sarina mama Dijana u bolnoj ispovesti za Alo! otkrila je detalje agonije kroz koju čitava porodica prolazi.

– Sara je jako loše, pucaju joj kapilari u očima, ima jake bolove u glavi… Planiram da joj zakažem detaljan neurološki pregled kako bismo ispitali njene povrede. Cela lobanja joj je deformisana. Zatražićemo veštačenje i drugo lekarsko mišljenje jer povrede koje moja ćerka ima nisu lake telesne povrede, kao što su ih klasifikovali – rekla je ona tada.

Mitrović: Baka Prase je kukavički izbegao poligraf!