Nikola Pelc (27) se u aprilu udala za sina Viktorije i Dejvida Bekama, Bruklina Bekama (23), ali je navodno bila u tihom ratu sa svojom novom svekrvom i pre venčanja.

Naime, navodna svađa Viktorije Bekam i Nikole Pelc izazvala je dramu na venčanju.

Foto: Prinstcreen

– Njih dve se ne podnose i ne razgovaraju. Pripreme za venčanje bile su užasne – rekao je izvor za „Page Six“.

Nikola navodno nije želela da bivša Spajsica bude uključena u planiranje venčanja, te je komunikacija bila minimalna.

– Nisu mnogo razgovarali ni sa sinom u poslednjih nekoliko meseci – nastavio je izvor.

Novopečeni bračni par trenutno živi u Majamiju, a obožavaoci su izneli teoriju da su se modna dizajnerka i njena nova snaha delimično svađale zbog Bruklinove odluke da uzme prezime buduće supruge.

Sumnje je podgrejalo to što Viktorija Bekam nije navela dogovoreno prezime Nikole i Bruklina u svom postu sa venčanja. Ubrzo nakon svadbe, Viktorija je objavila sliku para sa natpisom koji je glasio: „Čestitamo, gospodine i gospođo Bekam, dobrodošli u porodicu.“ Ovaj post je usledio nakon što su i Nikola i Bruklin već otkrili da će se oboje prezivati Pelc-Bekam.

Viktorijin suprug, Dejvid Bekam, takođe je ignorisao zajedničko prezime u korist „Gospodin i gospođa Bekam“ kada je čestitao paru na Instagramu.

S druge strane, Nikola nije samo krenula protiv svoje svekrve tako što je sebe i svog supruga nazivala Pelc-Bekamom, već je i isključila Viktoriju sa fotografija koje je objavila sa ceremonije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Takođe je objavila još jedan set fotografija sledećeg meseca sa natpisom „porodica je sve za mene““ sa nekoliko slika Bruklina i porodice Pelc, ali je posebno izostavila Viktoriju.

Viktorija i Nikola su ranije delovale bliske. Prošlog aprila, Viktorija je objavila sliku snajke sa natpisom „Izgleda da je buduća gospođa Bekam ponovo u mojoj garderobi! Ali oprošteno ti je jer volim ovaj VB bustier na tebi.“

Postoje i glasine o incidentu u kojem su učestvovali Pelc i Viktorija na venčanju. Anonimni izvor rekao je „DeuxMoi“ da je Nikola napustila prostoriju nakon nastupa Marka Entonija. On je posvetio pesmu Viktoriji Bekam.

– Bila je primetna tenzija. Bekamovi zapravo nisu komunicirali sa Nikolom ili njenom porodicom – kazao je izvor.

Izvori bliski Viktoriji i Nikoli potvrdili su razdor između njih. Prema njihovim navodima, najveći deo netrpeljivosti stvorio se zbog Bruklina koji najzad želi da formira sopstveni identitet odvojen od svoje porodice, i Viktorijinog oklevanja da ga pusti.