Goga Sekulić se prisetila drame.

Danas je u medije dospela vest da je sprska pevačica Tea Tairović privedena na aerodromu u Nemačkoj, a kako su saznali domaći mediji, ona je i puštena iz pritvora posle nekoliko sati.

 – Nek je ona živa i zdrava. Ja sam bila 24 sata u zatvoru u Hrvatskoj jer sam kupila auto. Išla sam preko granice da ga podignem i mislila sam da kada isplatim i drugi deo, uzeću i drugi ključ, kad ono auto ukraden! Imala sam sreće da nisam bila u ćeliji, sedela sam sa načelnicom, ispadoh da sam bila u mafiji za krađu automobila – navela je Goga u „Premijeri – Vikend Specijalu“, a zatim otkrila i da li je pazarila stan od čak 200.000 evra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goga Sekulić (@sekulicgoga)

– Rođena sam u Pljevljima, pa sam kao beba došla u Beograd, kasnije otišla u Cirih… Hvala na komplimentima, ali biću skromna. Onaj stan sa kojim sam imala problema, prodala sam ga i kupila jedan drugi na top lokaciji. Neko sam ko godinama radi, tako da je to i normalno. Stan je na Vračaru, ali materijalno nije bitno zaista. Meni je najvažnije što sam dobila divnog sina – rekla je Goga i za kraj otkirla koja pesma joj je donela najviše novca u karijeri.

Milica na meti sabotaže