NAJBOLJE JUTRO

Voditeljski duo svakog radnog jutra od 7 do 10 sati budi svoje slušaoce smehom, zabavom i dobrom pričom. Oni su mladi, urbani, informisani i izuzetno duhoviti čime su i zadobili poverenje velikog broja slušalaca u Srbiji.

Emisija je prevashodno humorističkog karaktera, realizuje se kroz nekoliko segmenata između kojih je glavni akcenat na najvećim hitovima za celu Srbiju. Oblasti koje pokrivaju su dnevne teme, kulturni sadržaj, životni saveti, muško/ženske nedoumice i probleme i slično.

RADIOAKCIJA

Najveće hitove za celu Srbiju slušamo i u periodu od 10 do 14 sati na Hit FM radiju u okviru emisije Radioakcija. Četiri sata ispunjena samo hitovima, novitetima i pričom o aktuelnim dešavanjima koja ne smete da propustite. Uz Radioakciju je svaki radni dan lakši! Budite sa nama svakog radnog dana, od 10 do 14 časova!

DAN NA HIT-u

Emisija koja se emituje radnim danima od 14 do 18 sati. Uz Dan na Hit-u dobićete dodatnu energiju da uspešno završite radni dan! Pratimo aktuelne događaje iz sveta kulture, sportska dešavanja, festivale i redovno imamo neka iznenađenja za vas, kao što su karte za utakmice, koncerte i razne festivale. A sve to uz najveće hitove za celu Srbiju!

ANTIDEPRESIV

Emisija zabavno-humorističko karaktera koja se emituje svakog petka u periodu od 16 do 18 sati na HIT FM radiju.

Glavni cilj i suština ove emisije jeste zabava, pa se svake nedelje  smenjuju teme koje se obrađuju u emisiji, a u obzir dolaze teme iz sfere zanimljivosti/aktuelnosti, opšte javnosti, interesa i stvari koje se tiču naše ciljne grupe koja je u starosnoj dobi od 16 do 45 godina.

U dva sata zabavnog programa voditelji uključuju slušaoce koji daju komentare i svoje mišljenje na zadatu temu te nedelje.

Takođe, u ta dva sata, u okviru emisije Antidepresiv postoje i određeni segmenti  koji upotpunjuju celu priču i uklapaju se u zabavan i humorističan koncept emisije.

HIT TOP 10

Lista najaktuelnijih hitova za koje slušaoci glasaju na Facebook stranici HIT FM radija. Svake nedelje preslušavamo ih od mesta broj 10 pa sve do najbolje plasiranog te nedelje, uz dva retro hita kao mali osvrt na to šta se nekada najviše slušalo, i dva predloga novih pesama koje mogu da se nađu na listi i da slušaoci glasaju za njih. Emituje se petkom od 20 sati.