FEMISAN A NAJBOLJE JUTRO 07-09h

Svakog radnog dana od 07h do 09h prvu, drugu i trecu jutarnju kafu sa Vama pije ekipa Najboljeg Jutra. Zapocnite jutro uz najvece hitove za celu Srbiju, uz zanimljive teme i puno smeha.

ANTIDEPRESIV

Emisija zabavno-humorističko-obrazovnog karaktera koja se emituje svakog  petka  u periodu od 16 do 18 sati na HIT FM Radiju.

U dva sata zabavnog programa voditelji uključuju slušaoce koji daju komentare i svoje mišljenje na zadatu temu te nedelje.

Dinamična emisija sa dosta interesantnih uključenja slušalaca kao i opaski/komentara voditelja, ali i neke neverovatne priče od kojih se neke prepričavaju godinama.Na meti su političari, muzičari, sportisti, glumci, javne ličnosti, tekstovi, serije, filmovi, novinski članci, klipovi.Priča se o korupciji, šalterskim službenicima, krađama, tračevima, komšijama, nameštaljkama u kvizoma…

“Antidepresiv” je jedina emisija na našim prostorima koja se bavi opštim, edukativnim, zanimljivim, interesantnim, ljudskim i narodskim temama.

U okviru emisije “Antidepresiv” ne odstupa se, naravno, od generalnog koncepta cele radio stanice koja se temelji na najvecim hitovima domace muzike  koji se emituju i u okviru same emisije “Antidepresiv”.

cool pdf reader pro 3 5 0 550 crack

LISTA TOP 10 u 20 petkom od 20h

Svake nedelje imamo 10  najaktuelnijih hitova na nasoj top listi. Petkom uveče pre nego što “zapalite” u grad, na Vašim radio prijemnicima preslušajte 10 najaktuelnijih, najemitovanijih i najtrazenijih hitova  iz protekle nedelje na HIT Radiju.

U više od sat vremena druženja upoznacemo vas sa aktuelnim muzičkim dešavanjima.
Osim noviteta, tu su i nezaboravni retro hitovi, svakog petka od 20h .

DAN NA HIT-u 14-18h

Uz Dan na Hitu dobicete dodatnu energiju da uspesno zavrsite radni dan! Pratimo aktuelne dogadjaje iz sveta kulture, sportska dešavanja, festivale i redovno imamo neka iznenadjenja za vas kao sto su karte za utakmice, kocerte i razne festival.

A sve to uz najvece hitove za celu Srbiju!

RADIO AKCIJA 10-13h

Najveće hitove za celu Srbiju slušamo i u periodu od 10h do 13h na Hit FM radiju  u okviru emisije “Radioakcija”.
Tri sata ispunjena samo hitovima, novitetima i pricom o aktuelnim desavanjima koja ne smete da propustite, uz Radioakciju je svaki radni dan laksi!

Budite sa nama svakog radnog dana, od 10 do 13 časova!

Ativador Windows 8.1