Aca Lukas decenijama se nalazi na samom estradnom tronu, a sada je za Alo! progovorilo o nepoznatim detaljima života.

Aca se sa setom prisetio svog detinjstva, progovorio o vaspitavanju dece, četvrtom braku na koji nije spreman, ali i o nuklearnom ratu koji preti da izbije.

U životu sam svašta doživeo, ništa me ne fascinira. Jedino što bi moglo da me totalno poremeti i da mi oduzme svu energiju jeste nuklearni rat, koji je izvestan – rekao je na samom početku Aca.

On je otkrio da li je spreman na restrikcije struje koje su najavljivane širom sveta.

– Ukoliko nestane struje, upaliću sveću. Nisam upućen u rast cena, ne znam trenutno ni hleb koliko košta, a ne metar drva. Iskren da budem, najlepše sam živeo kada sam jeo četvrtinu hleba iz koje izvadim sredinu, stavim čips unutra, vratim sredinu i uz to uzmem mali jogurt. To je bilo neko lepše vreme za kojim patim, tada se znalo šta je šta. Deci mogu da ostavim stanove, ali ne i te stare vrednosti. Oni žive u drugom vremenu, koje, uprkos svetskom napretku, samo nazaduje. Jedinu moju grešku koju ne bih voleo da ponove jeste da uzimaju narkotike – iskren je bio Lukas, koji je potom progovorio o ljubavnom životu i o tri braka koja ima iza sebe.

– Najluđa stvar koju sam uradio zbog ljubavi je ta što sam se tri puta ženio. Mislim da to nije ništa strašno niti za osudu. Mnogo je bolje da se neko oženi više puta nego da zbog okoline ostaje u braku koji ne valja. Iskreno, ne bih voleo da se oženim četvrti put, mislim da mi to ne treba u životu. Kada su emocije u pitanju, nikada se ne zna, trenutno nemam potrebu za tim. Mada, mogu sutra da se zaljubim i oženim se ponovo, to je jako neizvesno. Ljubav ne može da se kontroliše – objasnio je pevač, koji ističe da ga i nakon višedecenijske karijere i dalje rad pokreće.

– Meni nastupi ne smetaju, umorim se čim nekoliko dana napravim pauzu od nastupa. Kada ne pevam, ne spavam uopšte. Trudim se da iskoristim slobodno vreme i onda se premorim. Sada radim spot za novu numeru „Jednom“, koja će uskoro biti objavljena – zaključio je Lukas.

 Spreman za Arenu

Lukas planira da 3. novembra, na svoj rođendan, održi koncert u Štark areni.

– Zakazao sam Arenu, ali meni za to ne treba priprema, za koncert sam uvek spreman. Najteže je samo da me nateraju da dođem na vreme na snimanje, sve ostalo je okej – rekao je Aca.

Treba ugasiti društvene mreže

Rat između Željka Mitrovića i Bake Praseta jedna je od glavnih tema proteklih nedelja, a folker je sada izneo svoj stav o tome.

– Što se tiče rata Bake Praseta i Željka Mitrovića, rekao sam da je dečko krenuo motikom na bager, što je činjenica. Danas se često vode medijski ratovi u koje me upliću, što je normalno jer se ljudi uvek kače za najpopularnije. Mislim da će sve moći da se vrati u normalu tek ako se pogase sve društvene mreže – rekao je on.

Vesna Zmijanac: Učim unuku da kuva!