Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger godinama uživaju u skladnom braku. Bivša teniserka otkrila je da se u njihovom domu svakodnevno govore čak tri jezika: srpski, nemački i engleski.

Ana se sada prisetila početka svoje ljubavi sa nekadašnjim fudbalerom, te je ispričala da je on od samog početka njihove romanse želeo da savlada srpski jezik kako bi se svideo tašti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

-Nakon našeg prvog sastanka u Minhenu, Bastijan mi je rekao da ako mi se neko obrati na nemačkom kažem samo: „Ne hvala, srećno sam zaljubljena“. To je bilo prvo što sam naučila od nemačkog jezika. Iskrena da budem, on se od samog početka trudio da savlada srpski, naročito kako bi impresionirao svoju taštu- rekla je Ana, i istakla da njihovi sinovi Leon i Luka govore engleski, španski, ali i maternji jezik oba roditelja.

-Sa Bastijanom uglavnom razgovaram na engleskom, dok sa decom komuniciramo i na srpskom i nemačkom. Nemački učim i dan danas, dok slušam kako Bastijan razgovara sa sinovima. Umem da kažem rečenice kao što su : „Morate da delite“, „Pazite, ovo je opasno“ ili „Povrće je zdravo“. S decom je sve lakše – istakla je Ivanovićeva za Glossy.

– Porodica je najlepši timski sport na svetu- dodala je.

Marina: Imaćemo bebu!