Saša Kovačević nedavno je u krugu najmilijih proslavio svoj 37. rođendan, a tom prilikom pevač je za Alo! progovorio o svojim željama, kao i venčanju koje uskoro planira sa dugogodišnjom izabranicom, Zoranom Tasovac.

– Za rođendan uvek poželim isto: slogu, ljubav, zdravlje i sreću i uspeh na poslovnom planu. Skoro uvek se namesti tako da pevam za svoj rođendan, retko kada se dogodi da nemam nastup tog dana. Iskreno, to mi ne pada teško jer sve važne datume provedem sa ljudima koji vole i cene moj rad- rekao je Saša i otkrio šta mu je devojka poklonila za divan dan.

Zorana mi je kupila novi zvučnik, koji mogu da nosim sa sobom na putovanja. To je nešto što sam želeo da kupim sebi, ali ona me preduhitrila- oktrio je Kovačević koji ističe da je u Zorani našao sve ono što je godinama tražio, te da planira da provede čitav život sa njom.

– Našao sam to sto sam tražio, Zorana mi potpuno odgovara u svakom smislu te reči. Organizovaćemo i svadbu, ali nama ta formalnost nije bitna, zbog toga nismo žurili- zaključio je pevač.

 Slavlje sa Đokovićima

Saša je nedavno imao priliku da najboljeg tenisera svih vremena vidi u opuštenom izdanju, a sada je otkrio kako se Novak i njegova supruga Jelena ponašaju na privatnim veseljima.

-Oni su fenomenalni, Nole je imao baš turbulentnu godinu. Mogu reći da su on i Jelena privatno divne osobe– istakao je pevač, pa se osvrnuo na to što je ukrstio glas sa Jelenom.

Saša i Đoković instagram
Saša i Đoković instagram

– Moram priznati da nisam očekivao da Jelena tako dobro peva, divno je što smo imali prilike da zapevamo zajedno– zaključio je.

PREPORUČUJEMO:

 Baka Prase: Kikina majka mi je oprostila!

Izvor: Alo/HitFm