Zorja Pajić zbog velikog broja obaveza ne planira odmor, a publika će ovog leta uživati u čak dve njene pesme, a numeru “Lavine” će predstaviti na festivalu “Skale” koje se održavaju od 26. do 28. juna.

 – Radim na svom prvom spotu, uživam u svakom trenutku, uopšte mi nije stresno. U pitanju je brža pesma. Suprug Lazar i ja smo je zajedno radili, zaista smo se zahuktali za autorsku priču. Imamo još nekoliko pesama koje spremamo. Jako sam umorna, ali i jako srećna. Izgubila sam malo glas zbog nespavanja. Nadam se da će uskoro da se vrati da mogu da zapevam za neki snimak za TikTok – rekla je ona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zorja Pajić (@zorja__)

Kako ste došli na ideju da otvorite muzičku školu?

– Ideju je dala publika. Sebe nikada nisam mogla da zamislim u toj ulozi, ali mislim da sam se snašla. Za sada ide odlično, vidim napredak kod svih svojih učenika iako zvuči čudno. Volim sa njima da delim svoja iskustva oko takmičenja i nastupa. Dva učenika će otići u “Zvezde Granda”. Učim ih celom pojavom umetnika, zajedno rastemo.

Zorja Pajić
Zorja Pajić

Da li se zbog rada sa decom probudio majčinski instinkt kod Vas?

– Imam ga odavno. Nisam nikada razmišljala o tome dok nisam izašla na ulicu, tada kada sam pevala maloj deci, pa kad mi dotrče u zagrljaj…To je bilo to. Kada bude bilo vreme biće, ne određujem to ja. Za sada prvo posao, kad dođe vreme za decu, biće prvo deca. To mi je logično.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zorja Pajić (@zorja__)

Kakvi su Vam planovi za predstojeći period?

– U naredna dva meseca, dve nove pesme, od septembra nema stajanja. Sve radi, i škola, pesme, spotovi, gostovanja… Plan je bio da pred kraj godine pravimo neki manji koncert, koji će biti proba za nas. Nisam sigurna da li možemo sve da stignemo. Narednih nekoliko godina su krucijalne za moju karijeru, što više budem radila, više će mi se isplatiti u budućnosti. Odmor se ne uklapa. Sada je tako, da bismo kasnije brali plodove našeg rada.

Da li je otežavajuća ili olakšavajuća okolnost raditi sa suprugom?

– Kako kada. Uglavnom je olakšavajuća. Može nekada da se desi da oboje ne možemo da prestanemo da mislimo o poslu. Ideje se stalno stvaraju, ne prestaju dok ne ostvarimo nešto i uvek paralelno radimo na nekoliko stvari. Uvek me smiri. On je taj koji me uhvati za ruke i kaže: “Diši. Ništa nije važnije od tvog zdravlja, emotivnog i psihičkog stanja”. Za sada se ništa ne dešava što mi predstavlja problem. Ništa neću popraviti time što ću se nervirati, samo ću stvoriti lošu atmosferu u timu.

Preporučujemo:

Tijana Bogićević: Muža sam prebolela, veže nas biznis

Izvor:Blic/HitFm/N.D.