Kijanu Rivs je zaista zvezda za primer.

Priča o ljubaznom gestu Kijana Rivsa prema 80-godišnjoj obožavateljki pojavila se na internetu. Jedna osoba je na sajtu Reddit napisala kako se njegova baka zaljubila u zvezdu filmova „Matriks“ i „Džon Vik“, pošto ju je podsetio na njenog pokojnog muža.

Nakon što je doživela moždani udar u ranim 70-im, baka je bila primorana da bude kod kuće narednih 10 godina svog života, ali je utehu pronašla u Rivsovim filmovima, gledajući sve, od „Bila i Teda“ do „Matriksa“.

– Nedugo nakon što je „Matriks“ izašao, moj ujak je bio u Los Anđelesu zbog posla i jeo je u stvarno otmenom restoranu kada je Kijanu ušao sa ženom – napisao je korisnik Reddit-a i nastavio

– Kada su završili obrok, moj ujak je prišao njihovom stolu i rekao glumcu: „Obično ne radim ovo, ali samo sam želeo da znate da vas moja 80-godišnja majka voli i da je videla sve vaše filmove. Podsećate je na mog tatu.“ – naveo je korisnik Reddit-a.

Korisnik Reddit-a je objasnio da ga je njegovog ujaka Kijanu pitao da li ima mobilni kod sebe i kada je potvrdio da jeste, rekao mu je: „Pozovite je, hoću da razgovaram sa njom“.

– Razgovarao je sa mojom bakom nekoliko minuta i to joj je apsolutno ulepšalo godinu. Bila je tako izolovana i njegova iskrena ljubaznost prema njoj i interesovanje za nju pokazali su kakav je on zaista neverovatan čovek – naveo je korisnik Reddit-a.

Demi Mur ponovo našla mlađeg! Glumica od svog dečka starija 13 godina