Alesandra Ambrozio od utorka se nalazi u Beogradu. Viktorijin anđeo u srpsku prestonicu doputovala je iz Tivta, a sa aerodroma se uputila pravo u jedan luksuzni hotel u centru Beograda.

Ona je iz Crne Gore krenula dva dana ranije nego što je planirala i to najviše zbog loših vremenskih uslova u toj zemlji. Tamo je trebalo da ima i fotografisanja, ali se od toga u poslednjem trenutku odustalo.

Kako navodi naš izvor, Alesandra je smeštena u jedan od najluksuznijih apartmana u hotelu, gde noćenje s doručkom košta čak 1.200 evra. Ovaj apartman ima nekoliko odvojenih spavaćih soba, ogroman dnevni boravak s luksuznim vintidž nameštajem, kao i veliko kupatilo. Ono po čemu je ovaj apartman poseban je i prostrana terasa, s koje puca veličanstven pogled na Kalemegdan i Dunav.

– Alesandra je na prvi pogled oduševljena Beogradom, onim što je uspela da vidi za ovo kratko vreme. Jako je ljubazna, vrlo je pristupačna i ne skida osmeh sa lica. Koliko sam čuo, nije imala neke posebne zahteve otkad je došla. U jednom trenutku je tražila da ide u spa centar, ali je on trenutno zatvoren. Obroke su njenoj deci, dečku i prijateljima donosili u apartman. Oduševljena je pogledom s terase, nije prestajala da se slika. To će verovatno objavljivati u narednim danima – kaže izvor za Kurir.