Danijela Karić i Ivan Mileusnić otpočeli su izgradnju luksuznog kompleksa.

Oni pojma nemaju o izgradnji i bukvalno im ništa nije jasno. Sa željom da ne razočaraju oca koji im je ukazao poverenje i dao ogroman novac, sa sobom vode i one koji se bar malo razumeju u pravne i finansijske poslove.

Da bogati i slavni mogu da se igraju s profesijama kao deca s igračkama i menjaju ih kao što običan svet menja čarape, dokazali su pevačica Danijela Karić i njen suprug, koreograf Ivan Mileusnić. Oni su s novcem Danijelinog oca Dragomira, otpočeli izgradnju luksuznog kompleksa vrednog 20 miliona evra!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Danijela Karic (@danijelakaric)

– Danijela i Ivan pojma nemaju o izgradnji i bukvalno im ništa nije jasno. Sa željom da ne razočaraju oca koji im je ukazao poverenje i dao ogroman novac, sa sobom vode one koji se bar malo razumeju u pravne i finansijske poslove. Ipak, na sastancima ih niko ne doživljava ozbiljno jer ni na jedno pitanje bračni par ne zna odgovor –ispričao je izvor.

– Oni ne znaju ni da li im treba kredit, ni koliki, ne razumeju se u euribor, kamatne stope, projekat, rokove. Bukvalno ni u šta. Danijela je, ruku na srce, malo upućenij. Ona je i ranije na neki način učestvovala u porodičnim poslovima, što zbog škole koju je završila, ali njen suprug, čuveni koreograf, zaista kao da je pao s Marsa.

Kako nam je još objasnio, projekat na kojem rade postoji više od dve decenij. Karići su želeli da ga zidaju u prestonici.