Katarina Grujić odlučila je da prokomentariše izjavu koleginice.

Radmila Manojlović nedavno je na svom Tviter nalogu oplela po estradnjacima, koje je tom prilikom nazvala kompleksašima, a sada se na ovaj postupak koleginice osvrnula i Katarina Grujić.

Kaća Grujić
Kaća Grujić, Instagram

 

Pevačica je istakla da među pevačima ima mnoštvo prijatelja, kao i da je dovoljno ostvarena u životu da bi se bavi Radinim dečjim postupcima.

 Iskreno, ne znam šta bih prokomentarisala jer mi je ta tema apsolutno nebitna. Ne bavim se tuđim životima, a kamoli time da li mene neko voli ili ne – rekla nam je pevačica, koja ističe da ima dosta prijatelja među kolegama, te da veruje da je Rada za razliku od nje imala neprijatna iskustva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RADA MANOJLOVIC (@radamanojlovic)

Svako ima pravo da živi život i razmišlja kako misli da treba. Hvala Bogu, ja sam bogata s mnogo prijatelja, što iz srednje škole, što sa estrade. Nisam kompetentna da pričam na tu temu. Verujem da se Rada razočarala u ljude, pa malo više generalizuje. Nisu svi loši kako ona misli, samo je ona možda naišla na loše ljude – objasnila nam je Katarina, pa nastavila:

– Svakako, ne pronalazim se u njenim prozivkama, ispunjena sam na svim poljima, imam zavidnu karijeru, divnog muža i predivnu ćerku, tako da me ovakve stvari za decu od pet godina stvarno ne zanimaju – zaključila je ona za Alo!.

Prreporučujemo:
Kija Kockar: Našli su me u garaži, mislila sam da ću umreti!

Izvor: Alo/HitFm/N.D