Pevačica i pobednica prvog hiperrijalitija na našim prostorima Kristina Kija Kockar punih pet godina uživa punu medijsku pažnju. Postala je predmet kritika, ali i obožavanja.

 

Definitivno važi sinonim za uspeh u savremenom medijskom sistemu.

Aktivna na više polja, uspešno se bavi pevanjem, influensingom, a jedna je i od najvećih komentatora javnog života Srbije.

Kako Alo! saznaje ona planira da objavi drugi deo svoje knjige.

Period nakon završetka rijalitija iako deluje glamurozno, za Kiju je bio izuzetno težak i turbulentan – počinje izvor blizak pevačici.

– Rešila je da napiše drugu knjigu u kojoj će izneti istinu o svemu što se dešavalo nakon prve knjige. Daće odgovore na pitanja koja su tamo postavljena, ali su ostala bez dubljeg i detaljnog obrazloženja. Knjiga „Moj potpis“ je izašla odmah nakon Kijine pobede i ona sama ju je percipira kao neku vrstu izuzetno velikog intervjua koji je samo delimično oslikao nju, njena osećanja i promene u životu koje su joj se desile preko noći, protiv njene volje – objašnjava izvor.

Kristina je počela da piše. Ne želi da žuri i ne želi da nešto preskoči. Tačno je da se često konsultuje i sa nekoliko advokata jer želi da sve iznese, a da ne povredi privatnost onih o kojima piše, pa želi da se i pravno i umetnički zaštiti i osigura. Jedna od najvećih dvojbi joj je da li će o ljudima koji su je sabotirali i koji su joj naudili kako privatno, tako i poslovno pisati pod pravim imenima ili će im nadenuti nova imena -završio je izvor.