Kim Kardašijan i Pit Dejvidson raskinuli su vezu nakon devet meseci ljubavne idile.

– Kim i Pit su odlučili da budu prijatelji. Oni imaju mnogo ljubavi i poštovanja jedno za drugo, ali su shvatili da veza na daljinu i njihovi gusti rasporedi veoma otežavaju opstanak veze – rekao je za Page Six izvor blizak porodici Kardašijan.

Drugi izvor dodao je da je rastanku para doprinela i razlika u godinama.

Pit (28) provodi mnogo vremena radeći na filmu u Australiji, dok je 41-godišnja Kim majka četvoro dece koja je rastrzana između biznisa i podeljenog roditeljstva sa bivšim suprugom Kanjeom Vestom u Los Anđelesu.

Kanje nije kriv

Iako su Kardašijanka i Vest tokom proteklih meseci imali javne svađe, izvor navodi da on nije zaslužan za raskid.

– Proces razvoda ide napred, a oni se fokusiraju na zajedničko roditeljstvo – dodaje jedan od izvora.

Neočekivana romansa Kim Kardašijan i Pita Dejvidsona počela je nakon njenog inauguracionog gostovanja na „SNL“ početkom oktobra 2021. godine.

Izvor je tada rekao da je rijaliti zvezdu zaintrigirao ovaj „smešni čovek“, ali na njihov odnos nisu odmah stavljene nikakve etikete.

Dejvidson je potom otputovao u Los Anđeles da proslavi svoj 28. rođendan sa Kardašijan i njenom majkom, Kris Džener. Trojka je čak nosila odgovarajuće SKIMS pidžame koje Kim dizajnira, što je dodatno postavilo pitanja o statusu njihove veze. Da su zvanično par potvrđeno je 18. novembra. Međutim, Kim je sačekla do marta da objavi Davidsonovu fotografiju na svojoj Instagram stranici. U aprilu su se prvi put pojavili u javnosti na Huluovoj premijeri filma „The Kardashians“.

Tokom veze, Kardašijan i Dejvidson su išli na brojne odmore, od kojih je većina bila na tropskim destinacijama. Osim toga, Dejvidson se vezao za njenu decu toliko da je istetovirao njihove inicijale na vratu. O njemu  se čak govorilo i u prvoj sezoni serije „Kardašijanki“, tokom koje je Kim detaljno opisala njihovu vezu oko nege kože i šalila se o njihovom seksualnom životu. On će se fizički pojaviti tokom druge sezone. Međutim, u ovom trenutku nije jasno da li će i raskid para biti prikazan.