Marija Šerifović napravila je incident nasred ulice kada je vikala iz sve snage i udarala rukom u svoj automobil.

Na društvenim mrežama pojavio se skandalozni snimak, a kako izvor za Kurir tvrdi, do sukoba je navodno došlo zbog klasične ljubomore.

Pre nekoliko godina mediji su brujali o njenoj vezi sa koleginicom, Džejlom Ramović, a navodno je ljubav pukla zbog Marijine prevare.

Kako je tvrdio izvori bliski Džejli, pobednica „Zvezda Granda“ je navodno uhvatila svoju mentorku sa drugom devojkom. Zbog toga je došlo do svađe, a onda i raskida veze.

Marija Šerifović
Marija Šerifović printscreen.JPG2

Upućeni navode da je Ramovićeva nenajavljeno došla ispred Marijine zgrade sa sve tortom, verujući da će se ona obradovati njihovom susretu. Kako kažu, ona je ostala ispred zgrade, jer je Šerifovićka nije pustila da uđe. Razlog je što u stanu navodno nije bila sama, već sa drugom devojkom.

To je bio haos. Džejla je došla kod Šerifovićeve u stan na Novom Beogradu, ali nije očekivala da njena partnerka neće biti sama. Mariji nije bilo ni na kraj pameti da će Ramovićeva doći. I to sa sve njenom omiljenom tortom. Džejla joj je pozvonila na interfon, a Marija je bila u šoku kada je čula njen glas. Nije je pustila da uđe i Džejli je sve bilo jasno. Počela je da plače, bilo joj je baš teško, odmah je shvatila da je u pitanju prevara. Baš je bila razočarana i besna. Ko je devojka sa kojom je pevačica tada bila u svom stanu, ne znam, mislim da ni Džejla nema pojma o kome je reč.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

Prema tvrdnjama izvora mlada pevačica je bila potresena i takvu ju je spazio jedan poznanik iz estradnog posla. On ju je i smirio i odveo u obližnji kafić, u kom je inače sedeo. Razgovarao je s njom, ali je Džejla htela da priča s Marijom. Pozvala ju je telefonom, međutim, razgovor nije prošao mirno, već baš burno.

– Žestoko su se posvađale. Svašta joj je Džejla izgovorila. Prisutni nisu mogli da čuju šta je Marija pričala, ali je jasno bilo da su se posvađale na krv i nož. Nakon toga Džejla je još malo posedela u kafiću, a onda je otišla. Sve vreme je plakala – završava naš izvor.

Marija i Džejla nikada nisu htele da priznaju vezu, stalno su tvrdile da ih veže samo jako prijateljstvo.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Ramovićevom i Šerifovićevom, ali one ne odgovaraju na naše pozive. Obe se trenutno nalaze u inostranstvu. Marija je u Americi, dok se Džejla preselila u Barselonu, gde je upisala fakultet.

Marija Šerifović urlala i lomila automobil!