Marijana Vučković optužila je svoju sestru Severinu da je pretukla.

Regionalna pop zvezda Severina Vučković (50) ponovo se našla u centru ozbiljnog porodičnog skandala. Ona je privedena na zagrebačkom aerodromu pošto ju je rođena sestra Marijana prijavila za nasilje u porodici.

Nakon toga, Severina je podnela kontraprijavu protiv Marijane. Ona je tcrdila da je zapravo ona ta koja je napadnuta, a u medijima su objavljene i fotografije na kojima pevačica pokazuje telesne povrede. Majka Ana stala je na Severininu stranu, rekavši da je Marijana došla niotkuda i da se bacakala po stanu.

Severinin pi-ar menadžer je za Alo ! rekao da je Popovićeva pevačici pokidala ogrlice s vrata i razbila mobilni telefon.

severina povrede
severina povrede

 

Severinina sestra je iznela svoju stranu priče.

– Izuzetno sam potresena ubilačkim nagonom porodičnog nasilja. Ne želim komentarisati plaćene i sramne tekstove pi-ar tima dotične – počela je Marijana.

– Teško je porodici s nekim ko dugo vremena konzumira razne narkotike, a ne želi da se podvrgne psihološkoj podršci ni lečenju. Medijski prostituisati svoju ličnost na štetu i obraz svoje porodice još jedan je devijantan psihološki put dotične – ispričala je Marijana, i nastavila ispovest u jednako optužujućem tonu.

– Stalno nasrtati na porodicu, učiteljice, socijalne radnice, bivše partnere… Nije to čista glava, a institucije ništa nisu preduzele prethodna četiri meseca po mojoj uredno pisanoj prijavi i upozorenju.

Popovićeva je ispričala kako je u više navrata dobijala preteće telefonske poruke i naglasila da ih je kao dokaz ponašanja svoje sestre Severine dostavila svim nadležnim ustanovama.

– Ovo sada je posledica nemara. Zahvaljujem državnim ustanovama, Ministarstvu unutrašnjih poslova Hrvatske, javnom tužitelju, DORH-u što sam se branila od oštrog predmeta i zadobila ubodnu ranu od agresivne i mentalno nestabilne osobe. Ubosti člana porodice i ne pozvati Hitnu pomoć jeste namera s kojim je došla da to obavi. Jadna je država kad dopušta da ovakve osobe javno deluju – zaključila je Marijana Popović za Dnevnik Nove TV.

Severina tuži sestru

Severinina advokatica Jasminka Biloš rekla je kako Severina nije uhapšena i da je na slobodi. Dala je izjavu policiji zbog krivične prijave koju je protiv nje podigla njena sestra. I Severina će podneti krivičnu prijavu protiv sestre, objasnila je Jasminka.

Edita ponovo blokirala sestru na društvenim mrežama!