Bivši muž Emine Jahović, Mustafa Sandal, nedavno je oženio 19 godina mlađu izabranicu, a svadba je izazvala veliku pažnju javnosti.

Naime, bačni par je za goste obezbedio prevoz i smeštaj, a svako veče su imali aktivnosti zajedno sa zvanicama. Oni nisu štedeli novac da im proslava bude gala, a na venčanje su došli u roze automobilu za golf terene.

Svadba je upriličena u vrtu jednog luksuznog hotela. Međutim, turskim medijima najviše je privukao pažnju Mustafin izgled, te su istakli da je mladoženja pred venčanje želeo da se podmladi.

Oteklina na licu Mustafe Sandala obeležila je venčanje. On je privukao pažnju promenom, a svi govore kako je išao na estetsku operaciju ili botoks. Mnogi misle da je neposredno pred venčanje Mustafa išapo da izbriše bore, kako bi izgledao približno kao njegova 19 godina mlađa supruga. Ipak, nije mu pošlo za rukom jer je bio otečen – piše u turskim medijima.

Eminin bivši
Mustafa Sandal, printsc

Inače, detalj koji je sve iznenadio jeste da na žurki koja je najavljivana nisu bila oba sina. Samo Javuz je prisustvovao venčanju, dok Jaman nije, a uz mladu je takođe bio njen sin kojeg je dobila sa bivšim partnerom.

Podsetimo, Emina i Mustafa bili su u braku od 2008. do 2018. godine, a nakon razvoda našli su se na sudu jer turski pevač nije plaćao alimentaciju za sinove.

Preporučujemo:
Saša se ne odvaja od sina! Komšije o drami porodice Joksimović

Izvor: HitFm/N.D.