Saša Joksimović progovorio je nedavno o vršnjačkom nasilju koje njegov sin već neko vreme trpi. Sada su komšije otkrile da kakav je glumac privatno, a za njegovog naslednika imali su samo reči hvale.

– Otkako se desio incident u školi, Saša se od sina ne odvaja ni minut. Ako je on na snimanju, tu je njegova supruga Nevena. Nismo znali da proživljava to dete neprijatnost u školi. On je mirno i vaspitano dete. Uvek se fino javi. Nije to dete koje bi izazvalo problem u školi. Baš smo bili šokirani šta se desilo- pričale su komšije.

Saša Joksimović
Saša Joksimović,Instagram

– Kada smo ga pitali šta se dešava, Saša je rekao: “Ništa me ne pitajte, proživljavam dramu, baš sam uznemiren. Ovo je haos, ne mogu danima da se smirim. Ako treba neću ići ni na posao, neću raditi, dežuraću ispred škole, samo neću dozvoliti da mom sinu fali dlaka sa glave“ –  kaže starija gospođa.

Oglasili se i radnici iz marketa

– Ženu viđamo, njega retko. Ona dolazi da kupuje osnovne stvari. Saša je stalno u nekom haosu, žuri. Viđamo ga sada često kako dovozi i odvozi sina, a i u parku su stalno zajedno. Baš smo se potresli kada smo čuli da to dete preživljava nasilje. Čujemo da je Saša baš uznemiren – kaže sagovornica.

Komšinica otkrila da je besneo isped škole

– Vikao je ispred škole. Pokušavao je da se smiri, ali kada je video da je njegov sin tužan i povučen nije mogao. Tražio je roditelje dece koja su ga napala, međutim nije uspeo da dođe do njih. Ta deca su nevaspitana. Često vrište, udaraju jedni druge –rekla je ona.

Preporučujemo:
Ana Ivanović pokreće kozmetički brend! Bivša teniserka pravi prirodne kreme

Izvor: Blic/HitFm/N.D.