Sin najveće regionalne zvezde Svetlane Cece Ražnatović, Veljko, protiklih godina povukao se iz javnog i posvetio se porodičnom životu. On ne krije da je pronašao istinsku sreću kraj supruge Bogdane i sina Željka. Sada je sa javnosti podelio lepe vesti i otkrio da je Bogdana ponovo u drugom stanju.
Kako Alo! ekskluzivno saznaje, Bogdana je u trećem mesecu trudnoće, nosi dečaka.
-Bogdana je u trećem mesecu trudnoće, za oko pola godine očekuju dolazak još jednog člana porodice. Iako već više od mesec dana znaju da je trudna, Ražnatovići su želeli da kriju ove vesti dok se nisu uverili da je sa plodom sve u redu- rekao je na samom početku razgovora izvor.


-Otkako je saznao da mu je supruga u drugom stanju, Veljko je bio uveren da nosi dečaka. Bogdani je bilo svejedno kojeg pola je beba, njen suprug je svom silinom želeo još jednog naslednika. Ceca je bila ubeđena da će joj snajka podariti blizance. Cecina sestra Lidija ima blizance, pa je shodno tome mislila da će taj gen preći i na Veljka. Čak su se u jednom trenutku kladili da li Bogdana nosi dečaka ili dvojke- objašnjavao nam je atmosferu iz doma Ražnatovića sagovornik, koji je potom otkrio kako će se naslednik zvati.

-Iako je veoma mlad, Veljko je veoma tradicionalan momak. On je svom prvom sinu dao ime po pokojnom ocu, a drugom nasledniku odlučio je da da ime koje je nosio njegov pradeda, odnosno Arkanov deda. U pitanju je ime Krstan koje je grčkog porekla znači neustrašiv, hrabar, onaj koji prelazi sve prepreke- otkrio nam je izvor, pa rekao da pripreme za dolazak prinove uveliko teku.

-Za sada mali Željko nije ljubomoran na činjenicu da će uskoro dobiti brata. Svi ga polako pripremaju na dolazak bebe, a roditelji su odlučili da će njihovi sinovi spavati u istoj sobi. Trenutno se Željkova soba preuređuje, kupuju se prve stvari za bebu kako bi kada dođe do Bogdaninog porođaja sve bilo spremno- rekao nam je izvor koji je želeo da ostane anoniman.

 Snajku i svekrvu porađa isti ginekolog
Kako naš sagovornik otkriva, Bogdana trudnoću održava kod istog lekara koji joj je vodio trudnoću sa prvim sinom, a ujedno je taj ginekolog porodio Cecu.
-Bogdana je zadovoljna kako joj je protekao prvi porođaj i odlučila je da zadrži istog ginekologa. Taj lekar održavao je i Ceci obe trudnoće i porodio ju je- objasnio je on.
 Veljko hoće petoro dece
Veljko ne krije da želi veliku porodicu, a naš izvor otkriva da je Ražnatovićev san da ima petoro naslednika.
-Veljko bi voleo da ima petoro dece, ne bi se bunio kada bi sve bili sinovi- objasnio je izvor za Alo!.