Dečak iz Nevade raznežio je javnost i dokazao da još uvek postoje emotivna i savesna deca.

Naime, Vilijam Prestona (13)  umesto da novac troši na sebe, kao većina njegovih vršnjaka, odlučio je da uveseli svoju majku. On je dugo štedeo novac kako bi svojoj samohranoj majci kupio automobil. Time joj je olakšao teško životno razdoblje kroz koje je prolazila i pružio joj podršku.

Kako NBC prenosi, mališa živi sa samohranom majkom, bratom i sestrom, a zarađivao je novac tako što je kosio dvorišta komšijama. Iako je u nekoliko navrata bio na izmaku snage misleći da neće uspeti, jednog dana u oglasima ugledao je automobil čija cena nije bila velika.

– Automobil je bio stvarno jeftin i pitao sam vlasnicu bi li mogao da ponudim svoj X-box, ili da nešto učinim kako bi mi uračunala u cenu. Ona je najprije odbila, a onda se predomislila i pristala – ispričao je Vilijam novinarima, a njegova majka otkrila je da je doživela veliko iznenađenje.

– Bio je umoran od toga da me gleda kako stalno plačem. U teškim trenucima za mene uskočio je moj sin. Svi prolaze kroz razne životne muke, ali uvek se može dogoditi nešto dobro u svakoj situaciji sve dok se borite – ispričala je Vilijamova majka, Kristal Preston, za “NBC-2” i dodala:

– Izgubila sam se, vrištala sam od sreće. Koliko znate trinaestogodišnjaka da majci kupe automobil? Ja ne znam ni jednog, niti sam ikada čula za takav slučaj. Ne mogu opisati osećaje. Ne postoje reči kojima bih objasnila koliko sam ponosna.

Preporučujemo:

Dženifer Aniston oplela po kolegama, pa se našla na meti osude (FOTO)

Izvor: HitFm/N.D.