Glumac Branko Cvejić sahranjen je na Novom groblju, a njegovom ispraćaju prisusutvovalo je preko 200 ljudi, među kojima su članovi njegove familije, prijatelji, kolege, poštovaoci i političari.

Međutim, supruga je smogla snage da izgovori nekoliko rečenica i oprosti se od Branka:

 Mi smo 57 godina bili zajedno. Mnogo će mi nedostajati. Hvala vam što ste došli da ga svi ispratimo- kazala je Vesna, dok su ćerka Bojana i sin Žarko održali emotivne govore:

– Sada se opraštamo i čujemo da je on bio cenjen kao da to nismo znali, zato nije jednostavno sada odvojiti te reči i hvalospeve jer mi se ne opraštamo sada od Baneta Bumbara, od Cveje Cvekija. Za nas je on pre svih dobrih i loših uloga bio samo naš otac. Želimo da se oprostimo od našeg tate- govorila je ćerka Branka Cvejića, Bojana, a nakon toga gluamc je sahranjen u porodičnoj grobnici po želji članova porodice.

Političar Ivica Dačić došao je na Novo groblje sa svojim saradnicima i položio venac pored sanduka legendarnog glumca.

A veliki broj glumaca ispratili su danas popularnog Baneta Bumbara. Među onima koji su ga neizmerno voleli su Irfan Mensur, Predrag Miki Manojlović, Svetislav Bule Goncić, Branimir Brstina. Od koleginica sahrani su prisustvovale Svetlana Ceca Bojković, Isidora Minić, Anita Mančić i mnogi drugi.