Horoskop za sredu 26. oktobar

OVAN

POSAO: Mogući su problemi prilikom potpisivanja ugovora ili na putovanju. Povedite računa da sve bude po zakonu ili ako putujete da ne izgubite neka važna dokumenta.

LJUBAV: Ukoliko budete preterano napadni ili ako na neki način budete srušili iluzije svom partneru. Mogući su manji problemi. Deluje da nekako srljate i brzate.

ZDRAVLJE: Infekcija grla.

BIK

POSAO: Imate utisak da se na vas vrši pritisak što vam se nikako ne dopada. Mogući su i manji troškovi, nije preporučljivo da rizikujete s novcem.

LJUBAV: Spremni ste da se maksimalno posvetite voljenoj osobi. Deluje vam da ona pogrešno tumači neke vaše reči. Biće potrebno par dana da se usaglasite.

ZDRAVLJE: Pazite šta jedete.

BLIZANCI

POSAO: Lako možete da napravite grešku, koja ovaj put neće proći nezapaženo. Povedite računa o svojoj koncentraciji.

LJUBAV: Nemojte da preterujete sa lažima i manipulacijama. Može se desiti da budete otkriveni mnogo lakše nego što mislite da je to moguće. Raščistite sami sa sobom šta želite od veze u kojoj ste.

ZDRAVLJE: Vrtoglavica i nizak pritisak.

RAK

POSAO: Delujete iracionalno u ovoj fazi. Mnogi mogu komentarisati kako su vaše odluke „van svake pameti“. Najbolje je da se ne zanosite i ne donosite sada bilo kakve zaključke.

LJUBAV: Moguće je da vam se dopada neka zauzeta osoba ili ste ušli u tajnu komunikaciju sa nekim sa kim to baš i nije moralno i dozvoljeno.

ZDRAVLJE: Muči vas nesanica.

LAV

POSAO: Pokušajte da otkrijete ko širi glasine o vama. Moguće da je u pitanju osoba sa kojom ste neko vreme bili bliski i koja vam deluje potpuno nevino.

LJUBAV: Ukoliko ste slobodni, zanimljivo poznanstvo dolazi preko prijatelja. Malo ćete se pomučiti oko toga da osvojite tu osobu. Biće potrebno više vremena nego što mislite.

ZDRAVLJE: Skloni ste gojenju.

DEVICA

POSAO: Postoje nejasnoće među vašim nadređenima. Moguće je i da će neko imati pogrešnu sliku o vašem radu. Manji problemi na pomolu.

LJUBAV: Nemate strpljenja i lako ulazite u konflikte sa voljenom osobom zbog svake sitnice koja vam smeta. Ne možete više da trpite neke stvari i smatrate da partner mora da se menja.

ZDRAVLJE: Problemi sa kostima.

VAGA

POSAO: Pazite da vas neko ne izmanipuliše ili obmane. Držite se, koliko možete, realnih očekivanja. Nemojte da ulazite u poslovne dogovore sa ljudima koji su neprovereni.

LJUBAV: Povoljan period za pokretanje neke veze na daljinu. Kao i za poznanstvo i komunikaciju sa osobom koja bi mogla biti iz drugog grada ili susedne države.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol.

ŠKORPIJA

POSAO: Finansije su krenule nizbrdo i zadužujete se, što vam se nimalo ne dopada. Ipak, uspećete nekako sve da izbalansirate. Samo se primirite sa trošenjem.

LJUBAV: Niste raspoloženi za partnera. Imate utisak da se i on promenio prema vama i ponovo vam se javljaju sumnje u vezi s njegovom vernošću. Pazite da ne preterujete.

ZDRAVLJE: Problemi sa krvotokom.

STRELAC

POSAO: Morate da preispitate odluke koje ste ranije doneli. Moguće je i da ćete morati da se pozabavite nekim poslovima koji su ostali nedovršeni.

LJUBAV: Partner vam je maksimalno posvećen i trudi se oko vas. Kao da vam to nije dovoljno. Imate osećaj da nešto nedostaje iako je na prvi pogled sve idealno.

ZDRAVLJE: Skloni ste alergiji.

JARAC

POSAO: Smatrate da je vaše poslovno okruženje haotično i da ste vi jedina osoba koja bi mogla da unese malo reda. Potrudićete se i većinu obaveza preuzeti na sebe.

LJUBAV: Moguće je da će kroz posao doći do zanimljivog poznanstva ili ćete upoznati nekoga na putu do posla. Možete da očekujete uzbudljiva dešavanja.

ZDRAVLJE: Proverite krvnu sliku.

VODOLIJA

POSAO: Imaćete mnogo sreće tokom ove faze i uspeti da ostvarite svoje planove. Većih problema ne bi trebalo da bude. Možete da očekujete manji dobitak, pogotovo na početku sedmice.

LJUBAV: Osoba koju ranije niste primećivali će početi otvoreno da vam se udvara. Ljubavne igrice počinju i veoma ste raspoloženi za to!

ZDRAVLJE: Opustite se i udovoljite sebi.

RIBE

POSAO: Nemojte da primate sumnjive radnike ili da bilo kome ostavljate neke važne i poverljive informacije. Maksimalno se potrudite da zaštite svoje interese.

LJUBAV: Uživate u lepim trenucima sa voljenom osobom i zaljubljeni ste. Predani ste jedno drugome do maksimuma, ne sumnjate nimalo u ljubav koju imate.

ZDRAVLJE: Loše varenje.