Marija Šerifović nedavno se našla u centru skandala kada je u javnost procureo video na kojem se vidi da pevačica u kasnim večernjim časovima viče na žensku osobu, psuje je, a potom pesnicama udara u svoj automobil.

Sada je Marija za Alo! otkrila da privatno nije agresivna osoba. Priznala je da godinama ide na psihoterapije, a potom otkrila na koji način će vaspitavati svoje dete.

-Jako retko imam žutu minutu, sve ukupno mi se to dogodilo možda  pet puta u životu. Uvek su u pitanju bile teške životne situacije. Osoba sam od krvi i mesa, iz dana u dan se trudim da budem sve bolja. Radim na sebi i kroz razgovore sa bliskim ljudima i psihoterapeutom punih 20 godina, trudim se da se nosim sa životnim situacijama na najbolji mogući način. Nikada se nisam tukla, ja sam samo glasna, nisam agresivna- rekla je Marija a potom se osvrnula na roditeljstvo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

– Vaspitavanje dece je jako teškoai kompleksna tema. Još uvek nisam majka, ali mislim da je ključno da roditelji budu pristuni i da stoprocentno slušaju i vide svoje dete. Primenila bih disciplinu koju je moja majka imala prilikom mog odsrastanja, nastojala bih da dete naučim poštovanju ljudi i tuđeg vremena. Mislim da sve kreće iz kuće i da je porodica temelj svega. Ne možete očekivati da vaše dete bude ono što ste vi zamislili, pustite decu da budu svoji. Ne podržavam telefone i društvene mreže pre srednje škole- zaključila je pevačica.

Aca Lukas: Plašim se nuklearnog rata!